China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Besmettelijke Klierkoortstest/Heterophile-van de Antilichamentest cassette

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Materiaal: Plastic
kleur: blauwe opslagruimte: 2-30°C
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma certificaat: CE

 

Een snelle test voor de diagnose van Besmettelijke Klierkoorts (IM) om Besmettelijk verklaard Ce van Klierkoorts heterophile antilichamen kwalitatief te ontdekken

 

 

Toepassingen: 

 

De MONO Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Besmettelijke Klierkoorts heterophile antilichamen in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van Besmettelijke Klierkoorts.

 

 

Beschrijving: 

     

De besmettelijke Klierkoorts (IM) wordt veroorzaakt door het virus epstein-Barr, dat een lid van de herpesvirusfamilie is. De symptomen van IM zijn koorts, keelpijn en gezwelde lymfeklieren. In zeer zeldzame gevallen, hart of centraal zenuwstelsel kunnen de problemen voorkomen. De diagnose van IM wordt gemaakt op de aanwezigheid van heterophile antilichamen wordt gebaseerd dat. De besmettelijke Klierkoorts heterophile antilichamen behoren tot de IgM-klasse. Zij zijn aanwezig in 80-90% van scherpe IM gevallen en kunnen in 60-70% van patiënten tijdens de eerste week van klinische illness.1,2,3,4 worden ontdekt

De MONO Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een uittreksel van rundererytrocieten aan en kwalitatief selectief ontdekt Besmettelijke Klierkoorts heterophile antilichamen in geheel bloed, serum of plasma in notulen gebruikt.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer, en/of de controles toe om aan kamertemperatuur (15 ‑ 30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

  1. Verwijder de Testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  2. Plaats de Testcassette op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimens:

Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 ml) goed naar het specimen (s) van de Testcassette over, en voeg 1 daling van buffer (ongeveer 55 ml) toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimens van Venipuncture:

Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 ml) goed naar het specimen (s) van de Testcassette over, en voeg 1 daling van buffer (ongeveer 55 ml) toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimens van Fingerstick:

Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50 ml fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van de Testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 55 ml) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.

     3.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.Besmettelijke Klierkoortstest/Heterophile-van de Antilichamentest cassette

 

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van IM heterophile antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)