China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

7-Aminoclonazepam (ACL) in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Dacl-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: blauwe certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van 7-Aminoclonazepam in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De ACL Snelle Testcassette (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van 7-Aminoclonazepam (belangrijke metabolite) in urine die met het gebruik van de Lezer bij een afgesneden concentratie van 300ng/ml kan worden uitgevoerd. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
7 -7-aminoclonazepam zijn belangrijkste metabolite van clonazepam. Clonazepam onder de merknaam Klonopin onder andere wordt, is een medicijn wordt verkocht om beslagleggingen, paniekwanorde, en voor de bewegingswanorde te verhinderen en te behandelen die als akathisia wordt bekend gebruikt die. Het is een type van benzodiazepine. Als belangrijke metabolite, kan aminoclonazepam 7 worden gebruikt om gebruik van de ouderdrug te controleren, clonazepam. Clonazepam, als Klonopin en Rivotril op de markt wordt gebracht, is lang-handelt benzodiazepine met anxiolytic, anticonvulsant, spierontspannend middel, en hypnotic eigenschappen die.
De ACL Snelle Testcassette (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die met het gebruik van de LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt het antilichaam om opgeheven niveaus van aminoclonazepam 7 in urine selectief te ontdekken. De ACL Snelle Testcassette (Urine) levert een positief resultaat op wanneer aminoclonazepam 7 in urine het afgesneden niveau overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

7-Aminoclonazepam (ACL) in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)