China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

H. Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam (Serum /Plasma) Met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Ihp-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: S/P
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van antilichaam aan Helicobacter-pylori (H.pylori) in serum of plasma. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

 

Toepassingen: 

 

De H.pylori-Cassette van de Antilichamen Snelle Test (Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Antilichaam aan H.-pylori in serum of plasma.

 

Beschrijving: 

 

H.pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm leeft. Het wordt betrokken bij de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten, met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis. Zowel worden de invasieve als niet-invasieve methodes gebruikt om H.pylori-besmetting in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. De specimen-afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes omvatten maag of van de twaalfvingerige darm biopsie die door urease (vermoedelijk) wordt gevolgd testen cultuur en, histologische te bevlekken. 3 de niet-invasieve technieken omvatten de ureumademtest, die duur laboratoriummateriaal en gematigde stralingsblootstelling, en serologische methodes vereist. 4,5 Individuen besmet met H.pylori ontwikkelen antilichamen die sterk met histologische bevestigde H.pylori-besmetting correleren.
De H.pylori-Cassette van de Antilichamen Snelle Test (Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie van de met een laag bedekte deeltjes van H.pylori antigeen en anti-menselijke IgG aan en kwalitatief selectief ontdekt H.pylori-antilichamen in serum of plasma gebruikt.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta testcassette, serum of plasmaspecimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 ℃) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van serum of plasma (ongeveer 75µL) goed naar het specimen van testcassette over en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht want de rassenbarrière is verschenen. Het resultaat zou bij 10minutes moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

H. Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam (Serum /Plasma) Met Ce

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ihp-302 H. Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam S / P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel

Ce

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)