Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Ce-Peilstok van de Teken de Geschikte 2019-nCoV IgG/IgM Snelle Test met de steekproef van Geheel Bloed/Serum/Plasma

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Ce-Peilstok van de Teken de Geschikte 2019-nCoV IgG/IgM Snelle Test met de steekproef van Geheel Bloed/Serum/Plasma

CE Mark Convenient 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Test Dipstick with the sample of  Whole Blood/Serum/Plasma
CE Mark Convenient 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Test Dipstick with the sample of  Whole Blood/Serum/Plasma CE Mark Convenient 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Test Dipstick with the sample of  Whole Blood/Serum/Plasma CE Mark Convenient 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Test Dipstick with the sample of  Whole Blood/Serum/Plasma CE Mark Convenient 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Test Dipstick with the sample of  Whole Blood/Serum/Plasma CE Mark Convenient 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Test Dipstick with the sample of  Whole Blood/Serum/Plasma

Grote Afbeelding :  Ce-Peilstok van de Teken de Geschikte 2019-nCoV IgG/IgM Snelle Test met de steekproef van Geheel Bloed/Serum/Plasma Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE,
Modelnummer: Incp-411a/incp-411B

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 100T/Kit, 200T/kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Peilstok Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
uitrustingsgrootte: Incp-411A, 100T/Kit; Incp-411B, 200T/kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
Kleur: blauw Certificaat: Ce
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

one step rapid test

De snelle de Testpeilstok van covid-19 IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan SARS-CoV-2 in menselijk geheel bloed, serum of plasmaspecimen.

 

【SUMMIERE】

Nieuwe coronaviruses behoren tot de soort β. Covid-19 zijn een scherpe ademhalingsinfectieziekte. De mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel, zijn de patiënten besmet door nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting; de niet-symptomatische besmette mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Gebaseerd op het huidige epidemiologische onderzoek, is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties omvatten koorts, moeheid en drogen hoest. De neuscongestie, de lopende neus, de keelpijn, de spierpijn en de diarree worden gevonden in een paar gevallen.

Coronaviruses is gewikkelde RNAvirussen die ruim onder mensen, andere zoogdieren worden verdeeld, en de vogels en die ademhalings veroorzaken, darm, lever, en de neurologische coronavirusspecies van diseases.1 Zes gekend zijn om menselijke disease.2 Vier te veroorzaken virussen — 229E, OC43, NL63, en HKU1 — overwegend zijn en typisch verkoudheidssymptomen in immunocompetent individuals.2 veroorzaken

【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
Verwijder de testpeilstok uit de bus. De beste resultaten zullen binnen 1 uur worden verkregen na het openen van de bus.
Plaats de testkaart op een schoon en niveaubureau, dan de schil van het strooketiket van de testkaart, de testpeilstok zo spoedig mogelijk op het alvorens plakt te testen.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
Om uL 10 van specimen naar het specimengebied met een druppelbuisje of een pipet over te brengen, dan 1 daling van buffer (uL ongeveer 40) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture en van Fingerstick:
Om uL 20 van specimen naar het specimengebied met een druppelbuisje of een pipet over te brengen, dan 1 daling van buffer (uL ongeveer 40) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.

Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Als de vloeibare migratie op het membraan binnen 3 minuten na voorbeeldtoepassing onvolledig is, voeg langzaam één daling van buffer aan het specimengebied toe.
Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

Ce-Peilstok van de Teken de Geschikte 2019-nCoV IgG/IgM Snelle Test met de steekproef van Geheel Bloed/Serum/Plasma 0

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】
IgGpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgG-lijngebied moeten zijn.
IgMpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgM-lijngebied moeten zijn.
IgG en IgM-POSITIEF: * Drie rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en twee testlijnen zouden in het IgG-lijngebied en IgM-lijngebied moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van SARS-CoV-2 antilichamen variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van het gebied en van IgM van IgG.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Nota: Incp-411B zonder de Alcoholstootkussens en de Lancetten

 

Kat. Nr.

Productomschrijving

Specimen

Formaat

Uitrustingsgrootte

Snijd af

Status

Incp-411A

de Snelle Test van 2019-nCoV IgG/IgM

WB/S/P

Peilstok

100T

Zie Tussenvoegsel

Ce

Incp-411B

de Snelle Test van 2019-nCoV IgG/IgM

WB/S/P

Peilstok

200T

Zie Tussenvoegsel

Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons