China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Één Stapgemak om Lysergic Zure de Cassette/de Strook/het Comité van Diethylamide LSD RapidDiagnostic Testuitrustingen met Ce te gebruiken

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, FDA 510K
Modelnummer:Dls-101/dls-102/dls-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit, 50T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Strook/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit, 50T/Kit Snijd af: 10 ng/mL, 20 ng/mL*, 50 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Lysergic Zure Diethylamide in menselijk verklaard urinece

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle Test van LSD (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Lysergic Zure Diethylamide in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 20 ng/mL.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Beschrijving: 

 

Lysergic zure diethylamide (LSD) is een wit poeder of een duidelijke, kleurloze vloeistof. LSD wordt vervaardigd van lysergic zuur dat natuurlijk in de moederkoornpaddestoel voorkomt die op tarwe en rogge groeit. Het is een Programma I gereguleerde stof, beschikbaar in vloeistof, poeder, tablet (microdots), en capsulevorm. LSD wordt recreatief als hallucinogen voor zijn capaciteit gebruikt om menselijke waarneming en stemming te veranderen. LSD wordt hoofdzakelijk gebruikt door mondeling beleid, maar kan worden geïnhaleerd, worden ingespoten en, transdermally worden toegepast. LSD is niet-selectieve agonist 5-HT, kan zijn hallucinogeen effect door met 5-HT 2Areceptors in wisselwerking te staan als gedeeltelijke agonist uitoefenen en de NMDA receptor-bemiddelde sensorische, op waarneming gebaseerde, affectieve en cognitieve processen te moduleren. LSD bootst 5-HT bij de receptoren van 5-HT na 1A, veroorzakend het duidelijke vertragen van het vurentarief serotonergic neuronen. LSD heeft een plasmahalveringstijd van 2.5-4 u. Metabolites van LSD omvatten n-desmethyl-LSD, hydroxy-LSD, 2 oxo-LSD, en 2 oxo-3-hydroxy-LSD.These metabolites zijn inactief allen. LSD-het gebruik kan typisch in urine voor periodes van 2-5 dagen worden ontdekt.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Één Stapgemak om Lysergic Zure de Cassette/de Strook/het Comité van Diethylamide LSD RapidDiagnostic Testuitrustingen met Ce te gebruiken

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen onder, maar raak niet het plastic apparaat.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Één Stapgemak om Lysergic Zure de Cassette/de Strook/het Comité van Diethylamide LSD RapidDiagnostic Testuitrustingen met Ce te gebruiken

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Één Stapgemak om Lysergic Zure de Cassette/de Strook/het Comité van Diethylamide LSD RapidDiagnostic Testuitrustingen met Ce te gebruiken

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Lysergic Zure Diethylamide-concentratie onder het opspoorbare niveau is.

 

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) zal variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Lysergic Zure Diethylamide-concentratie het opspoorbare niveau overschrijdt.

 

ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dls-102 Lysergic Snelle de Testcassette Zure van Diethylamide (LSD) Urine Cassette 40 T 10 ng/mL, 20 ng/mL*, 50 ng/mL Ce
Dls-114 Lysergic Snel de Testcomité Zuur van Diethylamide (LSD) Urine Comité 40 T Ce
Dls-101 Lysergic Snelle de Testpeilstok Zure van Diethylamide (LSD) Urine Peilstok 50 T Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)