China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Peilstok Zijstroom van de griepa+b zuigen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic, Zwabber/Neus op

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Iin-501

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: peilstok Specimen: De zwabber/Neus zuigt op
Uitrustingsgrootte: 20T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Griep A en Griepb virus in neuszwabber, keelzwabber of neus zuigt verklaard specimensce op

 

 

Toepassingen:

De peilstok van de Griepa+b Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van griep A en B-antigenen in neuszwabber of keelzwabber of neus zuig specimens op. Het is bedoeld om in de snelle differentiële diagnose van griep A en de virale besmettingen van B te helpen.

 

 

Beschrijving:

Griep (algemeen als ‚griep‘ wordt de bekend) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal dat. Het is een overdraagbare die ziekte gemakkelijk door het hoesten wordt overgebracht en het niezen van aerosolized druppeltjes die levende virus.1-Griepuitbarstingen bevatten komt elk jaar tijdens de daling voor en wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn.

De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van de cultuur van de griepvirus.2 Cel kunnen steunen hebben beperkt klinisch nut, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%.3 nochtans, is rechts-PCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.

De peilstok van de Griepa+b Snelle Test (de Zwabber/Neus zuigt) op ontdekt kwalitatief de aanwezigheid van Griep A en/of Griepb antigeen in neuszwabber of keelzwabber of neus zuig specimens op, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Griep A en Griep B om Griep A en Griepb antigeen in neuszwabber selectief te ontdekken, zuigt de keelzwabber of neus specimens op.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van extractiereagens (ong. 400μL) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Met pijlen die, plaats de peilstok in de buis oplossing en begin dan de tijdopnemer neer richten. Als de procedure correct wordt gevolgd, zou de vloeistof onder de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok moeten zijn. Zie de illustratie
6. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Van de de Peilstok Zijstroom van de griepa+b zuigen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic, Zwabber/Neus op
 
 
 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEVE Griep A: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepa gebied (a) moeten zijn. Een positief resultaat in het Griepa gebied wijst op dat Griepa antigeen in de steekproef werd ontdekt.

 

POSITIEVE Griep B: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepb gebied (b) moeten zijn. Een positief resultaat in het Griepb gebied wijst erop dat het Griepb antigeen in de steekproef werd ontdekt.

 

POSITIEVE Griep A en Griep B: * Drie verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en rassenbarrière twee zou in het Griepa gebied (a) en Griepb gebied (b) moeten zijn. Een positief resultaat in het gebied van het Griepa gebied en van de Griep B wijst op dat Griepa antigeen en het Griepb antigeen werd ontdekt in de steekproef.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn (A of B) zal gebaseerd op de hoeveelheid Griep A of B-antigeen huidig in de steekproef variëren. Zo om het even welke schaduw van kleur in de testgebieden (A of B) zou als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in de gebieden van de testlijn (A of B).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testpeilstok. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)