China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

AllTestadenovirus van de het Antigeen Zijstroom van Pneumoniae van de de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic de Cassettezwabber

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (iad-502)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:20 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: wattenstaafje
Uitrustingsgrootte: 20T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

AllTestadenovirus van de de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic van de Antigeen Zijstroom de Cassettezwabber

 

 

Toepassingen:

 

De Adenovirus Cassette van de Antigeen Snelle Test (Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus antigeen in oog conjunctieve zwabber, keelzwabber en neuszwabber als hulp in de diagnose van adenovirus besmettingen.

 

 

Beschrijving:

 

Hoewel er een verscheidenheid van virussen zijn die besmettingen in het lagere ademhalingskanaal in kinderen en volwassenen, griep A & B kunnen veroorzaken, zijn het ademhalings syncytial virus (RSV), de griep voor 1, 2 en 3 en Adenovirus vaak het gemeenschappelijkst. Symptomen van ademhalingsdieziekte door Adenovirus worden de veroorzaakt omvat van de verkoudheid aan longontsteking, „kroep“, en bronchitis. Er is serotype 47 van adenovirus, die verschillende ziekte van bindvliesontsteking, bronchitis, longontsteking, diarree en andere symptomen veroorzaakt. Onder hen, zijn de serotypes van 8, 14, 16, en 17 getoond om bindvliesontsteking te veroorzaken, terwijl serotypes 7, 14, 21 ademhalingssymptomen veroorzaken. De antilichamen in de huidige testuitrusting heeft worden gebruikt een brede waaier van reactiviteit tegen vele serotypes van adenovirus, met inbegrip van serotypes van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 16, 17, 19 en 37 die.

De Adenovirus Cassette van de Antigeen Snelle Test (Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van adenovirus in oog conjunctieve zwabber, keelzwabber en neuszwabberspecimen, die resultaten in 15 minuten opleveren. De test gebruikt antilichaam specifiek voor adenovirus om adenovirus van oog conjunctieve zwabber, keelzwabber en neuszwabberspecimens selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

  • Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  • Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 400μl) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
  • Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
  • Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
  • Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4
  • Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.120μl) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees resultaten 15 minuten en veronachtzaming na 60 minuten. Een positief resultaat kan 3 minuten zichtbaar zijn; nochtans, wordt de volledige reactietijd van 15 minuten vereist om een negatief resultaat te bevestigen.AllTestadenovirus van de het Antigeen Zijstroom van Pneumoniae van de de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic de Cassettezwabber

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van adenovirus huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van rood in het testgebied als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rode of roze lijn verschijnt in het testgebied (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)