China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

H.pylori de Analysesstroken van Immunochromatographic van de Antilichamen Zijstroom, Geheel Bloed/Serum/Plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan Helicobacter-pylori (H.pylori) in geheel bloed, serum of plasma verklaard Ce

 

 

Toepassingen:

 

De H.-Snelle de Testpeilstok van het pyloriantilichaam (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan H.-pylori in geheel bloed, serum, of plasma aan hulp in de diagnose van H.-pyloribesmetting.

 

 

Beschrijving:

 

H. pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die het leven in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm. Het wordt betrokken bij de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten, met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis.1,2 zowel invasieve als niet-invasieve methodes worden gebruikt om H.-pyloribesmetting in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. Omvatten de specimen afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes maag of van de twaalfvingerige darm biopsie die die door urease wordt gevolgd (vermoedelijk) testen, cultuur, en/of omvatten de histologische Niet-invasieve technieken van staining.3 de ureumademtest, die duur laboratoriummateriaal en gematigde stralingsblootstelling vereist, en de serologische methods.4,5-Individuen besmet met H.-pylori ontwikkelen antilichamen die met histologisch bevestigde H.-pylori infection.6,7,8 sterk het H.-pyloriantilichaam correleren de Snelle Testpeilstok (Geheel Bloed/Serum/Plasma) een eenvoudige test is die een combinatie van de met een laag bedekte deeltjes van H. Pylori antigeen en anti-menselijke IgG aan en kwalitatief selectief ontdekt H.-pyloriantilichamen in geheel bloed, serum, of plasma gebruikt.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  • Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  • Plaats de peilstok op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimen:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van serum of plasma (ongeveer 75mL) naar het specimengebied van over testpeilstok en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ongeveer 75mL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40mL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:

  • Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 75ml fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testpeilstok, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
  • Aan gebruik daalt het hangen: Sta 3 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 75 ml) om in het specimengebied van testpeilstok te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
  • Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.H.pylori de Analysesstroken van Immunochromatographic van de Antilichamen Zijstroom, Geheel Bloed/Serum/Plasma

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van H.pylori-antilichaam huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testpeilstok. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)