502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
AllTestmycoplasma van de het Antilichamen Zijstroom van Longontstekingsigm de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic
China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

AllTestmycoplasma van de het Antilichamen Zijstroom van Longontstekingsigm de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (impm-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

AllTestmycoplasma van de Stroomimmunochromatographic van Longontstekingsigm Zij de Analyses Snelle Test

 

 

Toepassingen:

 

De Mycoplasma Snelle de Testcassette van het Longontstekingsantilichaam (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan Mycoplasma Longontsteking in geheel bloed, serum, of plasma aan hulp in de diagnose van Mycoplasma Longontstekingsbesmetting.

 

 

Beschrijving:

 

Mycoplasma de Longontsteking is de causatieve agent van ademhalingskanaal nfectious ziekten en complicatie van andere systemen. Er zal een symptoom met hoofdpijn, koorts, droge hoest, en spierpijn zijn. De mensen van alle leeftijdsgroepen kunnen worden besmet terwijl de jeugd, op middelbare leeftijd en de kinderen onder 4 jaar oud een hoger besmettingstarief hebt. 30% van de besmette bevolking kan een gehele longbesmetting hebben.

In normale besmetting, kan MP-IgG zodra 3 weken na besmet worden ontdekt, zeer snel voor een lange termijn blijven toenemen, een hoogtepunt bereikend in ongeveer 5 weken. De gelijktijdige opsporing van besmetting MP-IgG kan het opsporingstarief van MP besmetting verbeteren.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  • Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  • Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen (geheel bloed/serum/plasma) tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 10μl). Breng het specimen naar de specimenpositie (s) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) aan de bufferpositie (b) toe, en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.
  • Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.                          AllTestmycoplasma van de het Antilichamen Zijstroom van Longontstekingsigm de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Mycoplasma het antilichaam van Penumonia huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx