China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

H.Pylori van de de Peilstok Zijstroom van de Antigeen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Kleur: blauw Formaat: Peilstok
Specimen: Faecaliën Opslag: 2-30°C
plankentijd: 24months Certificaat: Ce

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van het doorgeven plasmodiumfalciparum (P.f.) in geheel verklaard bloedce

 

 

Toepassingen:

 

De H.pylori-Peilstok van de Antigeen Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van H.pyloriantigens in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van H.pyloriinfection.

 

 

Beschrijving:

 

H.pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm leeft. Het wordt betrokken bij de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten, met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis.1, 2 zowel invasieve als niet-invasieve methodes worden gebruikt om H.pyloriinfection in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. De specimen-afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes omvatten maag of van de twaalfvingerige darm die biopsie die door urease wordt gevolgd (vermoedelijk) testen, cultuur, en/of is de histologische gemeenschappelijke benadering van staining.3 A zeer van de diagnose van H.pyloriinfection de serologische identificatie van specifieke antilichamen in besmette patiënten. De belangrijkste beperking van serologietest is het onvermogen om huidige en afgelopen besmettingen te onderscheiden. Het antilichaam kan in het lange serum van de patiënt aanwezig zijn nadat de uitroeiing van het testen van organisms.4 HpSA (H.-het Antigeen van de pylorikruk) populariteit voor diagnose van H.-pyloribesmetting en ook voor de controle van de doeltreffendheid van de behandeling van H.-pyloribesmetting bereikt. De studies hebben geconstateerd dat meer dan 90% van patiënten met de zweer van de twaalfvingerige darm en 80% van patiënten met maagzweer met H.pylori.5 besmet zijn

De H.pylori-Peilstok van de Antigeen Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van H.pyloriantigens in menselijke faecaliënspecimens, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichamen specifiek voor H. pyloriantigens om H.pyloriantigens in menselijke faecaliënspecimens selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1.To verzamelen faecale specimens:

Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.

2. Aan proces faecale specimens:

• Voor Stevige Specimens:

Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende te verzamelen plaatsen

 

ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt). Hol niet het faecale specimen uit.

• Voor Vloeibare Specimens:

Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis voor 2minnutes alleen.

  • Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  • Bevestig de reactiebuis, houd de buis van de specimeninzameling recht en breek het uiteinde van de buis van de specimeninzameling af. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 8-10 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ong. 500μL) naar de reactiebuis over, dan met pijlen die op de exaction buffer richten, dompel de peilstok onder en begin de tijdopnemer. Dompel niet de peilstok voorbij de maximumlijn onder. Zie hieronder illustratie.
  • Lees resultaten 5 minuten. Lees geen resultaten na 10 minuten.H.Pylori van de de Peilstok Zijstroom van de Antigeen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: *Two de lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van H.pylori-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

De interne procedurecontroles zijn inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het controlegebied (c) verschijnen is een interne geldige procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting; nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)