China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoge van de de Testcassette van Gevoeligheidstoxo IgM Snelle Snelle de Testuitrustingen voor menselijk geheel bloed

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (itm-302/itm-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma (itm-402) serum, plasma (itm-302)
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van IgM-antilichaam aan Toxoplasma Gondii (T.gondii) in menselijk geheel bloed, serum of plasma verklaard Ce

 

 

Toepassingen:

De snelle de Testcassette van Toxo IgM (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de gelijktijdige opsporing en de differentiatie van IgM-anti-toxoplasma Gondii (T.-gondii) in menselijk geheel bloed, serum of plasma. Deze uitrusting is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met T.-gondii worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de Snelle de Testcassette van Toxo IgM moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

 

Beschrijving:

T. gondii is verplicht intracellular protozoönparasiet met een distributie wereldwijd1,2. De serologische gegevens wijzen erop dat ongeveer 30% van de bevolking van de meeste geïndustrialiseerde naties chronisch besmet met organisme3 is. Een verscheidenheid van serologic tests voor antilichamen aan T.-gondii zijn als hulp in diagnose van scherpe besmetting en gebruikt om vorige blootstelling aan het organisme te beoordelen. Deze tests zijn de sabin-Feldman kleurstoftest, de directe samenkleving, indirecte hemagglutination, de latexsamenkleving, de indirecte immunofluorescentie, en ELISA4-7. Onlangs, zijstroom chromatografische werd immunoassay, zoals de Snelle de Testcassette van Toxo IgM geïntroduceerd in de kliniek voor de serologische diagnose van T.-gondiibesmetting.

 

 

Hoe te gebruiken?

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  • Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  • Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje; trek het specimen (geheel bloed/serum/plasma) tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 10μl). Breng het specimen naar het specimen over goed elk, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie de hieronder illustratie.
  • Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.
  • Hoge van de de Testcassette van Gevoeligheidstoxo IgM Snelle Snelle de Testuitrustingen voor menselijk geheel bloed

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van de antilichamen variëren van T.gondii IgM huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in de gebieden van de testlijn.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)