China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De zijanalyses HSV 1/2 van Stroomimmunochromatographic Snelle de Testcassette van IgG voor Serum of Plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichaam aan HSV 1/2 in menselijk geheel bloed, serum of plasma verklaard Ce

 

 

Toepassingen:

 

HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG is zijstroom chromatografische immunoassay voor de gelijktijdige opsporing en de differentiatie van IgG anti-HSV 1/2 in menselijk geheel bloed, serum of plasma. Deze uitrusting is bedoeld om als hulp in de diagnose van besmetting met HSV 1/2 worden gebruikt.

 

 

Beschrijving:

 

 

Is het herpes Simplexvirus (HSV) een gemeenschappelijke ziekteverwekker van mensen. Er zijn twee verschillende soorten HSV: Types 1 en 2. Hsv-1 wordt gewoonlijk geassocieerd met besmetting op theoropharyngeal gebied en de ogen terwijl hsv-2 oorzaken meestal gennital en bij pasgeborenen infections.1,2 nochtans, de weefselspecificiteit geen absolute.3 zowel is hsv-1 als hsv-2 kunnen bij of plaats van besmetting worden gevonden zonder specifiek het zijn voor één genitaal gebied, d.w.z., of of orpharynx. HSV-besmetting de bij pasgeborenen kan blijven gelokaliseerd of worden verspreid. De gelokaliseerde besmetting kan huid, ogen, mond of centraal zenuwstelsel impliceren. De zuigelingen met HSV bij pasgeborenen dragen het risico om strenge neurologicalor oculaire nawerking te ontwikkelen. De opsporing van antilichamen aan HSV is erkend om een onderzoeksmethode voor HSV-besmettingen te zijn. De methodes voor dergelijke antilichamenopsporing omvatten aanvullingsbevestiging, indirect immunoflorescent antilichaam, plaqueneutralisatie, en ELISA. Het antilichaam van de IgM-klasse wordt geproduceerd tijdens de eerste 2-3 weken van besmetting met HSV en bestaat slechts vluchtig in de meeste patiënten. De opsporing van IgM-antilichaam tegen HSV-hulp onderscheidt tussen primaire en terugkomende besmettingen.

De opsporing van het antilichaam van anti-HSV 1/2 IgG laat efficiënte diagnose van de scherpe orrecent besmetting van HSV toe 1/2. HSV 1/2 Snelle de Testcassette van IgG (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichaam aan HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  • Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  • Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 10 μl). Breng het specimen goed naar het specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toe en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.
  • Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.De zijanalyses HSV 1/2 van Stroomimmunochromatographic Snelle de Testcassette van IgG voor Serum of Plasma

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere één duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van HSV-antilichaam variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)