China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Uitrustingen van de AllTest de Snelle Test voor de Kwalitatieve Opsporing van de Antilichamen van IgG en IgM-aan Rode hond

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Rode hond in menselijk serum of plasma verklaard Ce

 

 

Toepassingen:

De cassette van de Rode hondigg/igm Snelle Test is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Rode hond in menselijk serum of plasma aan hulp in de diagnose van Rode hondbesmetting.

 

 

Beschrijving:

Het rode hondvirus is een lid van de Togaviridae-familie, vond hoofdzakelijk in menselijke bevolking. Over het algemeen wordt de rode hond beschouwd een milde als adolescentieziekte. Nochtans zou een moederbesmetting door de moederkoek aan het foetus kunnen worden overgebracht, veroorzakend aangeboren rode hond. De primaire rode hondbesmetting aangegaan tijdens vroege zwangerschap, kan strenge gevolgen als strenge foetale schade, doodgeborene of abortus hebben. Kinderen geboren kan niet-symptomatisch deze abnormaliteiten later in life.1,2 ontwikkelen de Wijdverspreide inenting beduidend de weerslag van rode hond in alle leeftijdsgroepen heeft verminderd. Nochtans, lijken 10 aan 20% van jonge volwassenen nog vatbaar voor het virus. Om risico van strenge complicaties te verminderen, moeten de nauwkeurige serologische methodes worden uitgevoerd om de serologic status van zwangere oude vrouwen te bepalen. De cassette van de Rode hondigg/igm Snelle Test (Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Rode hondvirus in serum of plasmaspecimens.

 

 

Hoe te gebruiken?

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.

2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 10 μl). Breng het specimen goed naar het specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toe en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.Uitrustingen van de AllTest de Snelle Test voor de Kwalitatieve Opsporing van de Antilichamen van IgG en IgM-aan Rode hond

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee of drie lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere duidelijke rassenbarrière één zou of twee in het gebied van de testlijn moeten zijn (IgM en/of IgG).

IgMpositief: Samen met lijn in Controlegebied (c), verschijnt een lijn in IgM-gebied. Het wijst op een positief de Testresultaat van IgM voor antilichamen aan Rode hond.

IgGpositief: Samen met lijn in Controlegebied (c), verschijnt een lijn in IgG-gebied. Het wijst op een positief de Testresultaat van IgG voor antilichamen aan Rode hond

*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn (IgM en IgG) kan afhankelijk van de concentratie van Rode hondantilichamen variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (IgM en/of IgG) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in de gebieden van de testlijn (IgM en IgG).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)