China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoog - de Cassette Geheel Bloed van de kwaliteitssyphilis/hiv 1.2.O Combo Snel Test/Serum/Plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Iisc-425

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:20T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
Uitrustingsgrootte: 20T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

Hoge Snelle de Testcassette van Streptokok B van Gevoeligheidsalltest met Zwabber isb-502

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Syphilis/HIV 1.2.O Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan HIV type 1, type - 2, subtype O en syfilis-antilichamen (IgG en IgM) aan Treponema - pallidum (TP) in geheel bloed, serum of plasma.

 

 

Beschrijving:

 

De HIV 1.2.O Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma): HIV (Menselijk Immunodeficiency Virus) is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. Hiv-1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS te ontwikkelen. Hiv-1 bestaat uit Subtype M en Subtype O. De hoogst uiteenlopende spanningen van hiv-1 werden eerst erkend in 1990 en werden gegroepeerd voorlopig als Subtype O aangezien deze variatie gelijkaardige glycoproteïnetellers aan hiv-1 maar een lichte variatie aan de eiwitteller heeft. Hoewel zelden vergeleken die bij hiv-1 en hiv-2, zijn de besmettingen door Subtype O worden veroorzaakt tot dusver geïdentificeerd in Afrika (Kameroen), Frankrijk en Duitsland. Hiv-2 zijn geïsoleerd van het Westen - Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische individuen. Hiv-1, onthullen hiv-2, en het Subtype O allen immune reacties. De opsporing van HIV antilichamen in serum, plasma of geheel bloed is de meest efficiënte en gemeenschappelijke manier om te bepalen of een individu aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV is blootgesteld. 4 ondanks de verschillen in hun biologische karakters, tonen de serologische activiteiten en de genoomopeenvolgingen, hiv-1, hiv-2, en het Subtype O sterke antigenic cross-reactivity. De meeste hiv-2 positieve serums kunnen worden geïdentificeerd door hiv-1 gebaseerde serologische tests te gebruiken.
De syfilis Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) gebruikt een dubbele antigeencombinatie van een Syfilisantigeen met een laag bedekt die deeltje en een Syfilisantigeen op membraan wordt geïmmobiliseerd TP-antilichamen (IgG en IgM) kwalitatief en selectief in geheel bloed, serum of plasma te ontdekken. Pallidum treponema - (TP) is de causatieve agent van de venerisch ziektesyfilis. TP is een spirochetebacterie met een buitenenvelop en een cytoplasmic membraan. Betrekkelijk weinig is op de hoogte geweest van het organisme in vergelijking met andere bacteriële ziekteverwekkers. Volgens het Centrum voor Ziektecontrole (CDC), is de aantallen gevallen van Syfilisbesmetting duidelijk sinds 1985 gestegen. Sommige zeer belangrijke factoren die hebben bijgedragen tot deze stijging omvatten de epidemie van de barstcocaïne en de hoge weerslag van prostitutie onder druggebruikers. Één studie meldde een wezenlijke epidemiologische correlatie tussen de aanwinst en de transmissie van het HIV virus en Syfilis. De veelvoudige klinische stadia en de lange periodes van latente, niet-symptomatische besmetting zijn kenmerkend van Syfilis. De primaire Syfilis wordt bepaald door de aanwezigheid van een sjanker bij de plaats van inenting. De antilichamenreactie op de TP-bacterie kan binnen 4 tot 7 dagen worden ontdekt nadat de sjanker verschijnt. De besmetting blijft opspoorbaar tot de patiënt adequate behandeling ontvangt.

【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta testcassette, specimen, Buffer en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
3. Voor het Gehele Bloed van Venipuncture, serum of plasmaspecimen:
Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed, serum of plasma (ul ongeveer 50) naar de specimenputten over, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe, respectievelijk. Begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.
4. Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50m ml van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan de specimenputten van testcassette, dan 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) respectievelijk, toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie de hieronder illustratie.
5. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het testresultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

Hoog - de Cassette Geheel Bloed van de kwaliteitssyphilis/hiv 1.2.O Combo Snel Test/Serum/Plasma

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF:
Syfilispositief: Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. HIV positief: Twee of drie verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen, en een andere duidelijke rassenbarrière één zou of twee in het gebied van de testlijn moeten verschijnen (T1 en/of T2).
NOTA: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van HIV antilichamen of Syfilisantilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van rood in het testgebied als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rode of roze lijn verschijnt in het testgebied (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Iisc-425 Snelle de Testcassette van Syphilis/HIV1.2.Ocombo WB/S/P Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Niet-Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)