China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cassette van de Chikungunyaigg/igm de Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma)

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Ichi-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: WB/S/P
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
certificaat: CE kleur: blauwe

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Chikungunya in het gehele bloed van de mens, serum of plasmaspecimen. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Chikungunya IgG/IgM (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Chikungunya in bloed, het serum of het plasma van de mens het gehele. Het is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met CHIK worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de Snelle Test van Chikungunya IgG/IgM moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

Beschrijving:

 

Chikungunya is een zeldzame virale die besmetting door de beet van een besmette Aedes aegyptimug wordt overgebracht. Het wordt gekenmerkt door een uitbarsting, een koorts, en een strenge gezamenlijke pijn (arthralgias) die gewoonlijk drie tot zeven dagen duurt. De naam wordt afgeleid uit het Makonde-woord die ‚dat betekenen die op‘ in verwijzing naar de gebogen die houding buigt als resultaat van de jichtige symptomen van de ziekte wordt ontwikkeld. Het komt tijdens het regenachtige seizoen op tropisch gebied van de wereld, hoofdzakelijk in Afrika, Zuidoost-Azië, zuidelijk India en Pakistan voor.
De symptomen zijn vaakst klinisch niet te onderscheiden vorm die waargenomen in knokkelkoortskoorts. De dubbele besmetting van knokkelkoorts en chikungunya zijn gemeld namelijk in India. In tegenstelling tot knokkelkoorts, zijn hemorrhagic manifestaties vrij zeldzaam en vaakst is de ziekte het zelf koortsachtig beperken
ziekte. Daarom is het zeer belangrijk knokkelkoorts van CHIK-besmetting klinisch om te onderscheiden. CHIK wordt gediagnostiseerd gebaseerd op serologische analyse en virale isolatie in muizen of weefselcultuur. IgM-immunoassay is de meest praktische labotestmethode.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta testcassette, specimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen. Sta testcassette, specimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 40μl) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer toe (ongeveer
80  L), en beginnen de tijdopnemer, zien hieronder illustratie.
Voor Venipuncture Gehele Bloodspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 40μl aan het specimengebied, dan voegen 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) over toe, en beginnen de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor Fingerstick Gehele Bloodspecimen:
 om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 40μl van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer toevoegt
(ongeveer 80  L) en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
 aan gebruik daalt het hangen: Sta 1 het hangen daling van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 40μl) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten, interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Cassette van de Chikungunyaigg/igm de Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma)

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ichi-402 Cassette van de Chikungunyaigg/igm de Snelle Test WB/S/P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)