China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Duurzame Zelf gebruikte Druggebruik Snelle de Testcomité van de Testuitrusting MCAT/Urine, Ce-Goedkeuring

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Dmca-101/dmca-102/dmca-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit, 50T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit, 50T/Kit Snijd af: 500 ng/mL
kleur: Wit opslagruimte: 2-30℃

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Methcathinone in menselijk verklaard urinece

 

 

Toepassingen:

 

De snelle Test van MCAT is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van methcathinone in urine bij een afgesneden concentratie van 500ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Beschrijving:

 

Methcathinone, is een monoamine alkaloïde en een psychoactieve stimulans, een gesubstitueerde cathinone. Methcathinone is een hoogst verslavende drug, zich hoofdzakelijk psychologisch zijn wijden en de meeste tekens van verslaving aan de drug emotioneel of psychologisch. Het is gepopulariseerd en gebleven onder misleidende namen zoals „badzout“, „installatiemeststoffen“ of „onderzoekchemische producten“ worden verkocht, maar het is eigenlijk een krachtige die psychostimulans als recreatieve drug wordt gebruikt. Gevolgen van deze drug typisch jongstleden van 4 tot 6 uren. Het wordt gebruikt als recreatieve drug toe te schrijven aan zijn machtige stimulans en euforische gevolgen en om verslavend beschouwd als, met zowel fysieke als psychologische terugtrekking die als zijn gebruik na verlengd of hoog-doseringsbeleid wordt beëindigd voorkomen.

 

 

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Duurzame Zelf gebruikte Druggebruik Snelle de Testcomité van de Testuitrusting MCAT/Urine, Ce-Goedkeuring

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen onder, maar raak niet het plastic apparaat.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Duurzame Zelf gebruikte Druggebruik Snelle de Testcomité van de Testuitrusting MCAT/Urine, Ce-Goedkeuring

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Duurzame Zelf gebruikte Druggebruik Snelle de Testcomité van de Testuitrusting MCAT/Urine, Ce-Goedkeuring

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de methcathinoneconcentratie onder het opspoorbare afgesneden niveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de methcathinoneconcentratie het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dmca-102 Van de Methcathinone (MCAT) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 500 ng/mL Ce
Dmca-114 Van de Methcathinone (MCAT) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dmca-101 Van de Methcathinone (MCAT) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)