Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Nauwkeurige Acetaminophen (ACE) 5000 de Cassette/de Peilstok/het Comité van ng/mL Druggebruik De Urine van Testuitrustingen met Ce

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Nauwkeurige Acetaminophen (ACE) 5000 de Cassette/de Peilstok/het Comité van ng/mL Druggebruik De Urine van Testuitrustingen met Ce

Accurate Acetaminophen (ACE) 5000 ng/mL Cassette/Dipstick/Panel Drug Abuse Test Kits Urine With CE
Accurate Acetaminophen (ACE) 5000 ng/mL Cassette/Dipstick/Panel Drug Abuse Test Kits Urine With CE Accurate Acetaminophen (ACE) 5000 ng/mL Cassette/Dipstick/Panel Drug Abuse Test Kits Urine With CE Accurate Acetaminophen (ACE) 5000 ng/mL Cassette/Dipstick/Panel Drug Abuse Test Kits Urine With CE Accurate Acetaminophen (ACE) 5000 ng/mL Cassette/Dipstick/Panel Drug Abuse Test Kits Urine With CE Accurate Acetaminophen (ACE) 5000 ng/mL Cassette/Dipstick/Panel Drug Abuse Test Kits Urine With CE

Grote Afbeelding :  Nauwkeurige Acetaminophen (ACE) 5000 de Cassette/de Peilstok/het Comité van ng/mL Druggebruik De Urine van Testuitrustingen met Ce Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dac-101/dac-102/dac-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit Besnoeiing-Off200ug/ml: 5000 ng/mL*
kleur: Geel opslagruimte: 2-30°C
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

one step rapid test

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van 5000 ng/mL Acetaminophen (ACE) in menselijke urine. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

 

Toepassing:

 

De snelle Test van ACE (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Acetaminophen in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 5,000ng/mL.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Acetaminophen is één van de het meest meestal gebruikte drugs, nog is het ook een belangrijke oorzaak van ernstige leververwonding. Acetaminophen is de soortnaam van een drug in vele gemeenschappelijke producten over de toonbank van merknaam(otc), zoals Tylenol wordt gevonden, en Voorschrift (Rx) producten, zoals Vicodin en Percocet die. Acetaminophen is een belangrijke drug, en zijn doeltreffendheid in het verlichten van pijn en koorts is wijd gekend. In tegenstelling tot andere algemeen gebruikte drugs om pijn en koorts (b.v., naproxen de nonsteroidal antinflammatory drugs (NSAIDs), zoals aspirin, ibuprofen, en), bij geadviseerde dosissen te verminderen acetaminophen veroorzaakt geen nadelige gevolgen, zoals maagongemak en het aftappen, en acetaminophen wordt beschouwd als veilig wanneer gebruikt volgens de richtingen op zijn OTC of Rx-etikettering. Nochtans, kan het nemen van meer dan het geadviseerde bedrag leverschade, zich van abnormaliteiten in de bloedonderzoeken van de leverfunctie, aan scherpe levermislukking uitstrekken, en zelfs dood veroorzaken die. Vele gevallen van overdosis worden door patiënten veroorzaakt die per ongeluk meer dan de geadviseerde dosis (d.w.z., 4 gram een dag) nemen een bepaald product, of door meer dan één product te nemen acetaminophen het bevatten (b.v., acetaminophen een OTC-product en Rx-drug het bevatten). Het mechanisme van leververwonding is niet verwant met acetaminophen, maar aan de productie van giftige metabolite. Giftige metabolite bindt met leverproteïnen, die cellulaire verwonding veroorzaken. De capaciteit van de lever toremove dit metabolite alvorens het aan leverproteïne bindt beïnvloedt de omvang van leververwonding.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Nauwkeurige Acetaminophen (ACE) 5000 de Cassette/de Peilstok/het Comité van ng/mL Druggebruik De Urine van Testuitrustingen met Ce 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Nauwkeurige Acetaminophen (ACE) 5000 de Cassette/de Peilstok/het Comité van ng/mL Druggebruik De Urine van Testuitrustingen met Ce 1

 

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Nauwkeurige Acetaminophen (ACE) 5000 de Cassette/de Peilstok/het Comité van ng/mL Druggebruik De Urine van Testuitrustingen met Ce 2

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de concentratie van Acetaminophen (ACE) onder het opspoorbare niveau is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.
POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de concentratie van Acetaminophen (ACE) boven het opspoorbare niveau is.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe Testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de Testcassette onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dac-102 Snelle de Testcassette van Acetaminophen(ace) Urine Cassette 40 T 5000 ng/mL* Ce
Dac-114 Snel de Testcomité van Acetaminophen(ace) Urine Comité 40 T Ce
Dac-101 Snelle de Testpeilstok van Acetaminophen(ace) Urine Peilstok 50 T Ce

cedural techniek.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons