China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Stroomdiagnostiek van Ce Gediplomeerde Zij Snelle de Testpeilstok van AllTest Legionella Pneumophila (Urine) ileg-101

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Ileg-101

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: peilstok Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

CE-gecertificeerde laterale flowdiagnostiek AllTest Legionella Pneumophila Rapid Test-peilstok (urine) ILEG-101

Toepassing:

De Legionella pneumophila-antigeentestpeilstok is een kwalitatieve, laterale flow-immunoassay voor de detectie van Legionella pneumophila LPS in urinemonsters, het membraan is vooraf gecoat met een anti-Legionella-antilichaam op het testlijngebied van de test. Tijdens het testen reageert het monster met het deeltje bedekt met anti-Legionella antilichamen. Het mengsel migreert naar boven op het membraan door capillaire werking om te reageren met anti-Legionella-antilichamen op het membraan en een gekleurde lijn te genereren. De aanwezigheid van deze gekleurde lijn in het testgebied geeft een positief resultaat aan, terwijl de afwezigheid ervan een negatief resultaat aangeeft. Om als procedurele controle te dienen, zal altijd een gekleurde lijn in het gebied van de controlelijn verschijnen die aangeeft dat het juiste volume van het monster is toegevoegd en membraanafvoer is opgetreden.

Beschrijving:

Legionellose is een ernstige longontsteking veroorzaakt door bacteriën van het geslacht Legionella toegewezen aan de familie Legionellaceae. Deze familie omvat nu 48 soorten en meer dan 60 serogroepen. Ongeveer 20 soorten zijn betrokken bij menselijke ziekten. De overgrote meerderheid van Legionella-infecties wordt veroorzaakt door Legionella pneumophila. De veteranenziekte is de belangrijkste klinische manifestatie van Legionella-infectie, hoewel extra-longinfectie en niet-pneumonische ziekte zoals Pontiac koorts optreden. De naam Legionella pneumophila is afgeleid van de dramatische uitbraak op het American Legion Convention in 1976 in Philadelphia.

Legionella pneumophila is verantwoordelijk voor ongeveer 90% van de infecties, en hiervan is meer dan 80% te wijten aan een enkele serogroep, serogroep 1. Legionellabacteriën zijn kleine vaag kleurende Gram-negatieve staven met polaire flagella. Legionellabacteriën zijn wijdverspreid in zowel natuurlijke als door de mens veroorzaakte aquatische habitats. Ze zijn gemakkelijk te vinden in zoet water, koeltorens en drinkwatersystemen. De organismen kunnen overleven in een breed scala van omstandigheden en temperatuur is een cruciale bepalende factor voor de proliferatie van Legionella. Nosocomiale infectie wordt vooral geassocieerd met kolonisatie van het ziekenhuis warmwatersysteem door Legionella.

De incubatietijd van de veteranenziekte na blootstelling aan de bacterie is twee tot tien dagen. De meeste patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen, krijgen hoge koorts, vaak hoger dan 39,5 ° C (103 ° F). Hoest kan het eerste teken zijn van een longinfectie. Andere veel voorkomende symptomen zijn hoofdpijn, spierpijn, pijn op de borst en kortademigheid. Gastro-intestinale symptomen komen vaak voor.

De veteranenziekte (LD) is niet besmettelijk. De ziekte wordt overgedragen door aerosol en er is geen bewijs voor directe overdracht van persoon tot persoon. Risicovolle personen zijn degenen wier immuunsysteem is aangetast, inclusief ontvangers van transplantaties, ouderen, sigarettenrokers of personen die chronische obstructieve longziekte of chronische nierziekte vertonen.

De diagnose van legionellose kan moeilijk zijn omdat tekenen en symptomen niet-specifiek zijn en L. pneumophila-infecties niet onderscheiden van andere veel voorkomende oorzaken van longontsteking. L. pneumophila-infecties worden als vrij algemeen beschouwd, maar ze zijn waarschijnlijk ondergediagnosticeerd en ondergerapporteerd. De onderdiagnose van legionellose kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de behoefte aan snelle, specifieke en gevoelige diagnostische testmethoden.

De Legionella pneumophila Rapid Test Dipstick (urine) detecteert oplosbaar antigeen van L. pneumneumila serogroep 1 in urine.

Hoe te gebruiken?

Laat kitonderdelen in ongeopende verpakking en monsters op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen voordat u een test uitvoert.

  • Open het zakje en verwijder het apparaat. Na opening voert u de test onmiddellijk uit.
  • Wervel de urine voorzichtig om te mengen voordat u gaat testen.
  • Dompel de testpeilstok met pijlen in de richting van het urinemonster minimaal 10-15 seconden verticaal in het urinemonster. Passeer niet de maximale lijn (MAX) op de testpeilstok wanneer u de peilstok onderdompelt. Zie onderstaande afbeelding.
  • Plaats de peilstok op een niet-absorberend vlak oppervlak, start de timer en wacht tot de kleurlijn (en) verschijnen. Het resultaat moet na 15 minuten worden gelezen, interpreteer het resultaat niet na 20 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)

POSITIEF: * Er verschijnen twee lijnen. Eén gekleurde lijn moet zich in het controlelijngebied (C) bevinden en een andere zichtbare gekleurde lijn moet zich in het testlijngebied (T) bevinden. Een positief resultaat geeft aan dat Legionella pneumophila in het monster is gedetecteerd.

* OPMERKING: De intensiteit van de kleur in het testlijngebied (T) varieert afhankelijk van de concentratie Legionella pneumophila in het monster. Daarom moet elke kleurtint in het testlijngebied (T) als positief worden beschouwd.

NEGATIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het gebied van de controlelijn (C). Er verschijnt geen lijn in het testregelgebied (T). Een negatief resultaat geeft aan dat Legionella pneumophila-antigeen niet in het monster aanwezig is of onder het detecteerbare niveau van de test aanwezig is.

ONGELDIG: de controlelijn verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem zich blijft voordoen, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de testkit en neem contact op met uw lokale distributeur.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)