China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De griep een Snelle Testcassette met speciment van Zwabber/Neus zuigt op

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Ifla-502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: De zwabber/Neus zuigt op
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Toepassing:

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Griepa virus in nasopharyngeal zwabber, keelzwabber of neus zuigt specimens op. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

Beschrijving:

De griep een Snelle Test is een immunochromatographic membraananalyse die hoogst gevoelige monoclonal antilichamen gebruikt om grieptype A nucleoprotein antigenen in nasopharyngeal zwabber te ontdekken en neus steekproeven opzuig.
De teststrook is samengesteld uit de volgende delen: namelijk steekproefstootkussen, reagensstootkussen, reactiemembraan, en absorberend stootkussen. Het reagensstootkussen bevat het colloïdaal-goud met de monoclonal antilichamen tegen Griepvirus wordt vervoegd A die; het reactiemembraan bevat de secundaire antilichamen voor virus A, en de polyclonal antilichamen tegen de muisglobuline, die pre geïmmobiliseerd op het membraan zijn. De gehele strook wordt bevestigd binnen een plastic plaat.
Wanneer de steekproef in het steekproefvenster wordt toegevoegd, zijn de stamverwanten droog in het reagensstootkussen oplosbaar gemaakt en migreren samen met de steekproef. Als de griep A in de steekproef aanwezig is, zal complex gevormd tussen de anti-griepa stamverwant en het virus door de specifieke monoclonal anti-griep A worden gevangen met een laag bedekt op het Testgebied (t). De resultaten lijken 15 minuten in formof een rode lijn die zich op het membraan ontwikkelt.
Om als procedurecontrole te dienen, zal een rode lijn altijd in het controlegebied die (C) erop wijzen schijnen dat het juiste volume van steekproef is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

Hoe te gebruiken?
Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 400μl) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4
6. Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.120μl) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 

De griep een Snelle Testcassette met speciment van Zwabber/Neus zuigt op

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ifla-502 Griep een Snelle Testcassette De zwabber/Neus zuigt op Cassette 20 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)