China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Ce verklaarde Zij van Stroomimmunochromatographic difficile GDH Snelle de Testcassette van het de Analysesclostridium

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Icdg-602

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Snelle diagnostische test in vitro voor de opsporing van Clostridium difficile antigeen in menselijk verklaard faecaliënce

 

 

Toepassingen:

 

De cassette van de Clostridium difficile Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Clostridium difficile GDH in het menselijke faecaliënspecimen.

 

 

Beschrijving:

 

Difficile het clostridium is anaërobe bacteriën handelend als opportunistische ziekteverwekker: het groeit in de darm wanneer de normale flora door behandeling met antibiotica is veranderd. Toxinogenic spanningen die van besmettingen van de Clostridium de difficile oorzaak van mild-diarree aan pseudomembranous dikkedarmontstekingen, potentieel tot dood leiden. De ziekte wordt door twee die toxine veroorzaakt door toxinogenic spanningen van C.difficile worden geproduceerd: Toxine A (weefsel-beschadigende enterotoxine) en Toxine B (cytotoxin). Sommige spanningen produceren zowel toxine A als B, produceren een anderen Toxine slechts B. De potentiële rol van een derde (binaire) wordt toxine in pathogeniciteit nog gedebatteerd. Het gebruik van Glutamaatdehydrogenase (GDH) is als antigeenteller van C.difficile-proliferatie getoond zeer efficiënt om te zijn omdat alle spanningen hoge hoeveelheid dit enzym veroorzaken. Cassette van de clostridium staat de difficile GDH Snelle Test de specifieke opsporing van C. difficile GDH in krukspecimen toe. De steekproeven met een positief resultaat zouden moeten worden onderzocht verder om voor toxicogeniciteit van de bacteriën te testen.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de test, het specimen, buffer van de krukinzameling en/of de controle toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Aan proces faecale specimens:
Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 80 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de specimencollectionbuis om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.
2. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120µL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
4. Lees de resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
5. Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de verdunde steekproef in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (S).of een nieuw testcassette en een begin opnieuw na de hierboven vermelde instructies uit.

Ce verklaarde Zij van Stroomimmunochromatographic difficile GDH Snelle de Testcassette van het de Analysesclostridium

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

De resultaten moeten als volgt worden geïnterpreteerd:

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Adenovirus antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler

Nota: tijdens het het drogen proces, kan een zeer vage schaduw bij de positie van de Testlijn verschijnen. Het zou niet als positief resultaat moeten worden beschouwd.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)