China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het Gebruik van de de Diagnostische testuitrusting van alpha--Fetoprotein(afp) door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-afp-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T Snijd af: 5~400 ng/mL
certificaat: CE opslagruimte: 2-30°C

Een snelle test voor het meten van alpha--Fetoprotein (AFP) in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De AFP-Testcassette (Serum/Plasma) is gebaseerd bij Fluorescentieimmunoassay voor de kwantitatieve opsporing van alpha--Fetoprotein in serum of plasma.

 

Beschrijving:

 

Het alpha--Fetoprotein (AFP) wordt normaal geproduceerd tijdens foetale en bij pasgeborenen ontwikkeling door de lever, dooierzak en in kleine concentraties door het maagdarmkanaal. Tegen tweede -jarig bestaan, AFP-wordt de concentratiesdaling slechts spoorbedragen normaal snel, en daarna ontdekt van serum. In het algemeen hebben de normale volwassenen minder dan serumafp concentraties van 10ng/ml.3 Opgeheven AFP-niveaus in verscheidene kwaadaardige ziekten met inbegrip van hepatocellular carcinoom voorkomen, testicular nonseminomatous oorsprong, en nu en dan van andere entodermal origin.AFP ook is gebruikt om vroege tumors in mensen bij zeer riskant voor leverkanker te ontdekken. De studies van patiënten met grote levermetastasen of de virale hepatitis wijzen ook lichtjes op opgeheven of blijvende AFP-waarden. Op gebieden waar leverkanker gemeenschappelijk is, heeft het gebruik van AFP-tests voor onderzoek in de opsporing van vele tumors bij een vroegere stage.6-Opsporing van opgeheven AFP-niveaus kan ook in de opsporing van foetale open neurale buistekorten worden gebruikt geresulteerd.

 

 

Hoe te gebruiken?

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten zijn.
Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Groef van het Analysatoridentiteitskaart op.
3. Pipet 50 μL van serum of plasma in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
4. Pipet 75 μL verdunde steekproef goed in de steekproef van de cassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Het Gebruik van de de Diagnostische testuitrusting van alpha--Fetoprotein(afp) door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk serum /plasma
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door Novatrend TM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van test voor AFP wordt berekend door Novatrend TM Fluorescentieimmunoassay Analysator en vertoning
het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator.
De lineariteitwaaier van FluroLit TM AFP is 5-400 ng/mL.
Verwijzingswaaier: <20 ng/mL.
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-afp-302 AFP-Testcassette S/P 5~400 ng/mL 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)