China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Gemakkelijke aan Gebruikte Snelle de Testcassette van Zika Ns1 in Geheel Bloed/Serum/Plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Makkelijk te gebruiken Zika Ns1 snelle testcassette in volbloed / serum / plasma

Een snelle test voor een kwalitatieve test voor de detectie van NS1-antigeen van het Zika-virus in menselijk volbloed, serum of plasma.

Alleen voor professioneel in vitro diagnostisch gebruik.

toepassingen:

De Zika NS1 Rapid Test Cassette (volbloed / serum / plasma) is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van NS1-antigeen van het Zika-virus in menselijk volbloed, serum of plasma als hulpmiddel bij de diagnose van Zika-infecties.

Beschrijving:

Zika-virus (ZIKV) is lid van de virusfamilie Flaviviridae. [1] Het wordt verspreid door overdag actieve Aedes- muggen, zoals A. aegypti en A. albopictus. [1] De naam komt van het Zika-bos van Oeganda, waar het virus voor het eerst werd geïsoleerd in 1947. [2] Het Zika-virus is gerelateerd aan de knokkelkoorts, gele koorts, Japanse encefalitis en West-Nijlvirussen . [4] Sinds de jaren 1950 is het bekend dat het voorkomt binnen een nauwe equatoriale gordel van Afrika tot Azië. Van 2007 tot 2016 verspreidde het virus zich naar het oosten, over de Stille Oceaan naar Amerika, wat leidde tot de Zika-virusepidemie 2015–16.

De infectie, bekend als Zika-koorts of Zika-virusziekte, veroorzaakt vaak geen of slechts milde symptomen, vergelijkbaar met een zeer milde vorm van knokkelkoorts. [1] Hoewel er geen specifieke behandeling is, kunnen paracetamol (paracetamol) en rust helpen bij de symptomen. [3] Vanaf 2016 kan de ziekte niet worden voorkomen door medicijnen of vaccins. [3] Zika kan zich ook verspreiden van een zwangere vrouw naar haar foetus. Dit kan leiden tot microcefalie, ernstige hersenafwijkingen en andere aangeboren afwijkingen. [4] [5] Zika-infecties bij volwassenen kunnen zelden resulteren in Guillain-Barrésyndrome. [6]

De Zika NS1 snelle testcassette (volbloed / serum / plasma) is een snelle test die een combinatie van met Zika NS1-antilichamen gecoate gekleurde deeltjes gebruikt voor de detectie van Zika NS1-antigeen in menselijk volbloed, serum of plasma.

Hoe te gebruiken?

Laat de test, het monster, de buffer en / of controles voorafgaand aan de test op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen.

1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen 1 uur.

2.Plaats de cassette op een schoon en vlak oppervlak.

Voor serum- of plasmamonsters :

Houd de druppelaar verticaal en breng 1 druppel serum of plasma (ongeveer 25 μL) over naar het preparaatgebied, voeg vervolgens 1 druppel (ongeveer 40 μL) buffer toe en start de timer. Zie onderstaande afbeelding.

Voor volbloedmonster :

· Houd de druppelaar verticaal en breng 2 druppels volbloed (ongeveer 50 μL) over naar het preparaatgebied, voeg vervolgens 1 druppel buffer (ongeveer 40 μL) toe en start de timer. Zie onderstaande afbeelding.

Voor Fingerstick volbloed- exemplaar:

  • Om een ​​capillaire buis te gebruiken: vul de capillaire buis en breng ongeveer 50 μL volbloedmonster met vingerprik over naar het specimengebied van de testcassette, voeg vervolgens 1 druppel buffer (ongeveer 40 μL) toe en start de timer. Zie onderstaande afbeelding.
  • Om hangende druppels te gebruiken: Laat 2 hangende druppels vingerprik volbloedmonster (ongeveer 50 μL) in het specimengebied van de testcassette vallen, voeg dan 1 druppel buffer (ongeveer 40 μL) toe en start de timer. Zie onderstaande afbeelding.
  • Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Lees de resultaten na 15 minuten. Interpreteer het resultaat niet na 20 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)

POSITIEF: * Er verschijnen twee duidelijk gekleurde lijnen. Eén kleurlijn moet zich in het controlegebied (C) bevinden en een andere kleurlijn moet zich in het testgebied (T) bevinden.

*NOTITIE: De intensiteit van de kleur in het testlijngebied (T) zal variëren afhankelijk van de concentratie van Zika NS1-antigeen aanwezig in het monster. Daarom moet elke roodtint in het testgebied als positief worden beschouwd.

NEGATIEF: Er verschijnt één kleurlijn in het besturingsgebied (C). Er verschijnt geen duidelijke rode of roze lijn in het testgebied (T).

ONGELDIG: de controlelijn verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem zich blijft voordoen, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de testkit en neem contact op met uw lokale distributeur.

KWALITEITSCONTROLE

Interne procedurele controles zijn opgenomen in de test. Een gekleurde lijn die in het controlegebied (C) verschijnt, is een interne positieve procedurele controle. Het bevestigt voldoende monstervolume en correcte procedurele techniek.

Besturingsnormen worden niet meegeleverd met deze kit; het wordt echter aanbevolen om positieve en negatieve controles te testen als een goede laboratoriumpraktijk om de testprocedure te bevestigen en de juiste testprestaties te verifiëren.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)