China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Van de Stroomimmunochromatographic van Ce Zij van het de Analysesclostridium van de de Toxinea+ Toxine B Combo difficile Snelle de Testcassette

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Icdt-625

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel

 

 

Van de Stroomimmunochromatographic van Ce Zij van het de Analysesclostridium van de de Toxinea+ Toxine B Combo difficile Snelle de Testcassette

 

Een IVD snelle test voor de opsporing van van de Clostridium difficile Toxine A en Toxine B antigenen in menselijke faecaliënsteekproeven voor professioneel slechts gebruik.

 

Toepassingen:

 

De cassette van de de Toxineb Combo Snelle Test van de Clostridium difficile Toxine A+ (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van van de Clostridium difficile Toxine A en Toxine B antigenen in het menselijke faecaliënspecimen.

 

Beschrijving:

 

Difficile het clostridium is anaërobe bacteriën handelend als opportunistische ziekteverwekker: het groeit in de darm wanneer de normale flora door behandeling met Toxinogenic spanningen van antibiotics.1,2,3 van besmettingen van de Clostridium de difficile oorzaak van mild-diarree aan pseudomembranous dikkedarmontstekingen is veranderd, potentieel leidend tot death.4

De ziekte wordt door twee die toxine veroorzaakt door toxinogenic spanningen van C.difficile worden geproduceerd: Toxine A (weefsel-beschadigende enterotoxine) en Toxine B (cytotoxin). Sommige spanningen produceren zowel toxine A als B, produceren een anderen Toxine slechts B. De potentiële rol van een derde (binaire) wordt toxine in pathogeniciteit nog gedebatteerd. 4

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de test, het specimen, buffer van de krukinzameling en/of de controle toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

 

DE PROCEDURE VAN DE SPECIMENvoorbereiding:

  1. Om faecale specimens te verzamelen: Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2mL of 1-2g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om genoeg antigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
  2. Aan proces faecale specimens:
  • Voor Stevige Specimens: Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
  • Voor Vloeibare Specimens: Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 80 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

         Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.

 

     3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.

 

     4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef het uiteinde van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120mL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.

 

    5. Lees de resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.

 

    6. Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de verdunde steekproef in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 120µL van bovendrijvende substantie, verdeel goed in het specimen (s). Begin de tijdopnemer en ga van stap 5 verder in de bovengenoemde instructies voor gebruik verder.

 

 

Van de Stroomimmunochromatographic van Ce Zij van het de Analysesclostridium van de de Toxinea+ Toxine B Combo difficile Snelle de Testcassette

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

De resultaten moeten als volgt worden geïnterpreteerd:

 

POSITIEF: *Two de verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Clostridium difficile antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)