China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De professionele van de de Uitrustings α-PVP Snelle Test van Drugabusetest Cassette/de Peilstok/het Comité in Urine, verklaard Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Dap-101/dap-102/dap-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40 Tests/Doos of 50 Tests/Doos Snijd af: 300 ng/mL, 500 ng/mL, 1000 ng/mL*
kleur: Geel certificaat: CE

Professionele drugstestset α-PVP Snelle testcassette / peilstok / paneelcassette in urine, CE-gecertificeerd

toepassingen:

De α-PVP snelle testcassette (urine) is een snelle chromatografische immunoassay voor de detectie van alfa-Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) in menselijke urine bij een grenswaarde van 1000 ng / ml.

Deze test levert alleen een kwalitatief, voorlopig analytisch testresultaat op. Een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een ​​bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. Gaschromatografie / massaspectrometrie (GC / MS) of vloeistofchromatografie / massaspectrometrie (LC / MS) zijn de bevestigingsmethoden die de voorkeur hebben. Klinische overweging en professionele oordeelsvorming moeten worden toegepast op elk testresultaat van drugsgebruik, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden gebruikt.

Beschrijving:

alpha-Pyrrolidinovalerophenone (ook bekend als α-PVP, A-PVP, alpha-PVP en Flakka) is een synthetische stimulerende stof van de chemische klassen cathinone en pyrrolidine. 1 Het produceert een middellanglevende cathinon-achtige stimulatie en remming met een uitgesproken euforische "rush" component bij toediening. α-PVP is chemisch vergelijkbaar met andere pyrrolidineverbindingen zoals MDPV en met andere cathinonverbindingen die worden gevonden in de khat-struik in Oost-Afrika. Het komt meestal voor in de vorm van een kristallijn poeder of gekristalliseerde scherven die gebruikers kunnen innemen om krachtige maar kortstondige euforische stimulerende effecten te produceren die vergelijkbaar zijn met die van methamfetamine en cocaïne wanneer ze worden ingeblazen of verdampt. 2

De α-PVP Rapid Test Cassette (urine) is een snelle urinetest die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test maakt gebruik van een monoklonaal antilichaam om selectief verhoogde niveaus van alfa-Pyrrolidinovalerophenon in urine te detecteren. De α-PVP snelle testcassette (urine) geeft een positief resultaat wanneer alfa-Pyrrolidinovalerophenone in urine groter is dan 1000 ng / ml.

Hoe te gebruiken?

Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen voordat u gaat testen.
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
2. Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de druppelaar verticaal en breng 3 volle druppels urine (ca. 120 μL ) over naar de monsterhouder (S) van de testcassette en start vervolgens de timer. Zorg dat er geen luchtbellen in de monsterholte (S) terecht komen. Zie onderstaande afbeelding.
3. Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

【AANWIJZINGEN VOOR GEBRUIK VAN HET PANEEL】
Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen voordat u gaat testen.
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Verwijder het testpaneel uit het verzegelde zakje en gebruik het binnen een uur.
2. Verwijder de dop.
3. Dompel het testpaneel met de pijl in de richting van het urinemonster gedurende ten minste 10 tot 15 seconden verticaal in het urinemonster. Dompel de strip onder op het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel.
4. Plaats de dop terug en plaats het testpaneel op een niet-absorberend vlak oppervlak.
5. Start de timer en wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen.
6. Het resultaat moet na 5 minuten worden gelezen. Interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

【AANWIJZINGEN VOOR DIPSTICK GEBRUIK】
Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen voordat u gaat testen.
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testpeilstok uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
2. Dompel de testpeilstok gedurende ten minste 10-15 seconden verticaal in het urinemonster met pijlen in de richting van het urinemonster. Passeer de maximale lijn (MAX) op de testpeilstok niet wanneer u de strip onderdompelt. Zie onderstaande afbeelding.
3. Plaats de testpeilstok op een niet-absorberend vlak oppervlak, start de timer en wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

NEGATIEF: * Er verschijnen twee duidelijk gekleurde lijnen.   Eén gekleurde lijn moet zich in het controlelijngebied (C) bevinden en een andere zichtbare gekleurde lijn moet zich in het testlijngebied (T) bevinden. Dit negatieve resultaat geeft aan dat de alfa-Pyrrolidinovalerophenon-concentraties lager zijn dan het detecteerbare niveau (1000 ng / ml).

* OPMERKING: De kleurtint in het testlijngebied (T) varieert, maar deze moet als negatief worden beschouwd als er zelfs een vage gekleurde lijn is.

POSITIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het besturingsgebied (C).   Er verschijnt geen lijn in het testregelgebied (T). Dit positieve resultaat geeft aan dat de alfa-Pyrrolidinovalerophenon-concentratie het detecteerbare niveau (1000 ng / ml) overschrijdt.

ONGELDIG: regel (C) verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem zich blijft voordoen, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de partij en neem contact op met uw lokale distributeur.

Kat. Nee. Productomschrijving specimen Formaat Kit maat Afsnijden staat
DAP-102 α-Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) Snelle testcassette Urine Cassette 40 T. 300 ng / ml, 500 ng / ml, 1000 ng / ml * CE
DAP-114 α-Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) snel testpanel Urine Paneel 40 T. CE
DAP-101 α-Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) Snelle testpeilstok Urine dipstick 50 T. CE

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)