Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken ALLTEST Aantal werknemers 450~500
Jaarlijkse omzet 80000000-100000000 Opgericht Jaar 2009
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, leiden heeft een stevige stichting met eersteklas de industrieberoeps, hebben bewezend deskundigheid inzake innovatiebeheer met inbegrip van nieuwe inleidingen, zij het een product of zij het de industrie die procesontwikkelingen omzetten. Wij zijn getuige aan geweest evenals deel kernteams uitgemaakt die voor transformaties verantwoordelijk zijn geweest, die kritieke Snelle Tests van vandaag evenals POCT-zaken zijn.

 

Sommigen van hen omvatten de industrie-leidende systemen van de ontwerpcontrole die van innovatieve producten met hoogte - kwaliteit evenals bevestigingenprotocollen de oorzaak zijn die de kern van de stringente systemen van de kwaliteitsbeoordeling vormen.

 

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, Ltd is gecreeerd met de enige doelstelling om aan de bewaarders in de gezondheidszorgindustrie met belangrijke staak in POCT-zaken met inbegrip van snelle tests ten goede te komen.

 

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, Ltd is geëngageerd om Innovatieve Oplossingen met inbegrip van convergentie van snel test'-gemak met de macht van moderne dagelektronika te brengen, daardoor helpend de verwezenlijking van nieuwe technologische platforms evenals bedrijfsprocessen die het ware potentieel van samensmelting van technologie en handel met nieuwe mijlpalen in techno-commerciële sectoren van POCT-de industrie opent.

 

In een notedop, met Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, kan Ltd, u „ontspannen en“ de zorgen van vandaag en morgen met betere oplossingen voor u verlaten dan vandaag beschikbare oplossingen.

Geschiedenis

 

Het biologische onderzoek en productieteam was opstelling in 2011 door de beroeps op IVD gebied. Het gehele team wordt samengesteld van deskundigen met meer dan 10 jaar ervarings. Onze Voor consumptie geschikte productregel was opstelling in 2012 om de hoogte - kwaliteitsverbruiksgoederen van betaalbare prijs aan onze klanten te voorzien. De internationale verkoopmaatschappij was opstelling in 2013, die wordt gepoogd de biologische en voor consumptie geschikte zaken wereldwijd uit te breiden.

Dienst

 

 

De reagens daarmee verband houdende diensten voor onderzoek, kenmerkende en therapeutische procedures:

 

  • Peptide ontwerp en synthese

  • De recombinante Eiwitdienst

  • Kleine moleculaire antigeenvervoeging

  • Monoclonal Antilichamenontwikkeling

  • Polyclonal Antilichamenontwikkeling 

  • Ontwikkeling van de contractanalyse

 

 

Kwaliteitscontrole: controleer strikt de kwaliteit alvorens aan onze cliënten te leveren

 

Geschikte levering: Verzeker de geschikte levering als verzoek

 

24hrs na de verkoopdienst: Antwoord en los uw om het even welk probleem op snelle en efficiënte manier op

 

Sourcing: Professionele en verantwoordelijke aankoop om uw kosten grotendeels te drukken

Ons Team

 

 China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0