Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Geschikte Griep A/B en Snelle de Testcassette van H1N1 Combo (de Zwabber/Neus zuigt) op met Ce-Certificaat

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Geschikte Griep A/B en Snelle de Testcassette van H1N1 Combo (de Zwabber/Neus zuigt) op met Ce-Certificaat

Convenient Influenza A/B and H1N1 Combo Rapid Test Cassette(Swab/Nasal Aspirate) with CE Certificate
Convenient Influenza A/B and H1N1 Combo Rapid Test Cassette(Swab/Nasal Aspirate) with CE Certificate

Grote Afbeelding :  Geschikte Griep A/B en Snelle de Testcassette van H1N1 Combo (de Zwabber/Neus zuigt) op met Ce-Certificaat Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alltest
Certificering: CE
Modelnummer: IINA-525
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: 40 t
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: cassette Specimen: De zwabber/Neus zuigt op
uitrustingsgrootte: 40T/Kit Opslag: 2-30℃
Kleur: Blauw en Wit certificaat: Ce
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

home drug test kits

 

【SUMMIERE】

Griep (algemeen als ‚griep wordt de bekend‘) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal dat. Het is een overdraagbare die ziekte gemakkelijk door het hoesten wordt overgebracht en het niezen van aerosolized druppeltjes die levende virus.1-Griepuitbarstingen bevatten komt elk jaar tijdens de daling voor en
wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn.
De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van de cultuur van de griepvirus.2 Cel kunnen steunen hebben beperkt klinisch nut, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%.3 nochtans, is RTPCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.
De Cassette van de Griepa/b/h1n1 Combo Snelle Test (de Zwabber/Neus zuigt) op ontdekt kwalitatief de aanwezigheid van Grieptype A, zuigen het type B het antigeen en/of van A (H1N1) in nasopharyngeal zwabber of keelzwabber of neus specimens op, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Grieptype A, type B en A (H1N1) om Grieptype A, type B het antigeen en van A (H1N1) in nasopharyngeal zwabber selectief te ontdekken, zuigt de keelzwabber of neus specimens op.

 
【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd de extractiereagens
flessenbovenkant - onderaan verticaal. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van extractiereagens (ong. 400ul) aan de Extractiebuis toe. Zie llustration1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber voor
ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4
6. Voeg afzonderlijk 3 dalingen van de oplossing (approx.120ul) aan elke steekproef toe goed en begin dan de tijdopnemer.
7. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Geschikte Griep A/B en Snelle de Testcassette van H1N1 Combo (de Zwabber/Neus zuigt) op met Ce-Certificaat 0
 

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Kit Size Snijd af Status

Iina-525

Cassette van de griepa/b/h1n1 Combo de Snelle Test (De Zwabber/Neus zuigt op) Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Tel.: +8615857153722

Direct Stuur uw aanvraag naar ons