Bericht versturen

Geschikte Griep A/B en Snelle de Testcassette van H1N1 Combo (de Zwabber/Neus zuigt) op met Ce-Certificaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alltest
Certificering: CE
Modelnummer: IINA-525
Verpakking Details: 40 t
Formaat: Cassette Specimen: De zwabber/Neus zuigt op
Kit Size: 40T/Kit Opslag: 2-30℃
Kleur: Blauw en Wit Certificaat: Ce
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

home drug test kits

 

【SUMMIERE】

Griep (algemeen als ‚griep wordt de bekend‘) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal dat. Het is een overdraagbare die ziekte gemakkelijk door het hoesten wordt overgebracht en het niezen van aerosolized druppeltjes die levende virus.1-Griepuitbarstingen bevatten komt elk jaar tijdens de daling voor en
wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn.
De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van de cultuur van de griepvirus.2 Cel kunnen steunen hebben beperkt klinisch nut, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%.3 nochtans, is RTPCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.
De Cassette van de Griepa/b/h1n1 Combo Snelle Test (de Zwabber/Neus zuigt) op ontdekt kwalitatief de aanwezigheid van Grieptype A, zuigen het type B het antigeen en/of van A (H1N1) in nasopharyngeal zwabber of keelzwabber of neus specimens op, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Grieptype A, type B en A (H1N1) om Grieptype A, type B het antigeen en van A (H1N1) in nasopharyngeal zwabber selectief te ontdekken, zuigt de keelzwabber of neus specimens op.

 
【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd de extractiereagens
flessenbovenkant - onderaan verticaal. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van extractiereagens (ong. 400ul) aan de Extractiebuis toe. Zie llustration1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber voor
ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4
6. Voeg afzonderlijk 3 dalingen van de oplossing (approx.120ul) aan elke steekproef toe goed en begin dan de tijdopnemer.
7. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Geschikte Griep A/B en Snelle de Testcassette van H1N1 Combo (de Zwabber/Neus zuigt) op met Ce-Certificaat 0
 

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Kit Size Snijd af Status

Iina-525

Cassette van de griepa/b/h1n1 Combo de Snelle Test (De Zwabber/Neus zuigt op) Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852