China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Psa het Snelle Gehele Bloed van de Testlezer/Serum/Plasma Hoge Gevoeligheid

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE0123
Modelnummer:Tps-R402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 10T
Snijd af: 3ng/ml Cerrificate: CE0123

Psa snelle testlezer Volbloed / serum / plasma Hoge gevoeligheid

Toepassing:

Prostaatspecifiek antigeen (PSA) wordt geproduceerd door prostaatklier- en endotheelcellen. Het kan verhoogd zijn bij kwaadaardige aandoeningen zoals prostaatkanker en in goedaardige omstandigheden zoals goedaardige prostaathyperplasie en prostatitis.

Beschrijving:

Prostaatspecifiek antigeen (PSA) wordt geproduceerd door prostaatklier- en endotheelcellen. Het is een glycoproteïne met een enkele keten met een molecuulgewicht van ongeveer 34 kDa.1 PSA bestaat in drie hoofdvormen die in het serum circuleren. Deze vormen zijn vrij PSA, PSA gebonden aan α1 - Antichymotrypsin (PSA-ACT) en PSA gecomplexeerd met α2 – macroglobuline (PSA-MG) .2
PSA is gedetecteerd in verschillende weefsels van het mannelijke urogenitale systeem, maar alleen prostaatklier- en endotheelcellen scheiden het uit. Het PSA-gehalte in serum van gezonde mannen ligt tussen 0,1 ng / ml en 2,6 ng / ml. Het kan verhoogd zijn bij kwaadaardige aandoeningen zoals prostaatkanker en in goedaardige omstandigheden zoals goedaardige prostaathyperplasie en prostatitis. Een PSA-niveau van 4 tot 10 ng / ml wordt geacht in de "grijze zone" te zijn en niveaus boven 10 ng / ml zijn zeer indicatief voor kanker.3 Patiënten met PSA-waarden tussen 4-10 ng / ml moeten een verdere analyse van de prostaat ondergaan door biopsie.
De prostaatspecifieke antigeentest is het meest waardevolle hulpmiddel dat beschikbaar is voor de diagnose van vroege prostaatkanker. Veel studies hebben bevestigd dat de aanwezigheid van PSA de meest bruikbare en zinvolle tumormarker is die bekend is voor prostaatkanker en prostaatinfectie van goedaardige prostaathyperplasie (BPH) .4
De PSA Rapid Test Cassette (volbloed / serum / plasma) maakt gebruik van een combinatie van colloïdaal goudconjugaat en anti-PSA-antilichamen om selectief totaal PSA in volbloed, serum of plasma te detecteren. De test heeft een afkapwaarde van 4ng / ml.

Hoe te gebruiken?

Laat de testcassette, het monster, de buffer en / of controles voorafgaand aan het testen op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen.
1. Voer de QR-code uit de QR-codekaart uit voor specifieke informatie over de test. Gebruik alleen de QR-codekaart die in de testkits is meegeleverd.
2.Verwijder de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
3.Plaats de cassette op een schoon en vlak oppervlak.
Voor serum-, plasma- of venipunctuurmonsters voor volbloed:
Houd de druppelaar verticaal en breng 1 druppel serum of plasma (ongeveer 40μL) of 2 druppels volbloed venipunctuur (ongeveer 80μL) over naar de monsterholte (S) van de testcassette, voeg vervolgens 1 druppel buffer (ongeveer 40μL) toe en start de timer. Zie onderstaande afbeelding.
Voor Fingerstick volbloed-exemplaar:
Om een ​​capillaire buis te gebruiken: Vul de capillaire buis en breng ongeveer 80μL volbloedmonster van de vingerprik over in de monsterholte van de testcassette, voeg vervolgens 1 druppel buffer (ongeveer 40μL) toe en start de timer. Zie onderstaande afbeelding.
4.Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen *. Het resultaat moet na 10 minuten worden gelezen met AllTest ™ LF Reader.
5. interpreteer testresultaten niet visueel.
6. Raadpleeg de AllTest ™ LF Reader-gebruikershandleiding voor de installatie van Alltest ™ LF Reader. De operator moet de gebruikershandleiding van de Alltest ™ LF-lezer raadplegen voor gebruik en vertrouwd raken met de processen en procedures voor kwaliteitscontrole.
* Opmerking: als na 30 seconden geen migratie wordt waargenomen in het resultaatvenster, voeg dan een of twee extra druppels buffer toe.
* Opmerking: er wordt voorgesteld om de buffer niet langer dan 6 maanden na opening van de injectieflacon te gebruiken.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten gelezen door Alltest LF reader


Het resultaat van positief of negatief voor prostaatspecifiek antigeen (PSA) wordt bepaald door de Alltest LF-lezer.


Het resultaat kan worden geëxporteerd om te excelleren.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)