China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Psa het Snelle Gehele Bloed van de Testlezer/Serum/Plasma Hoge Gevoeligheid

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE0123
Modelnummer:Tps-R402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 10T
Snijd af: 3ng/ml Cerrificate: CE0123

 

Psa het Snelle Gehele Bloed van de Testlezer/Serum/Plasma Hoge Gevoeligheid

 

Toepassing:

 

Prostate specifieke antigeen (PSA) wordt geproduceerd door prostate ingeboren en endothelial cellen. Het kan in kwaadaardige voorwaarden zoals prostate kanker, en in goedaardige voorwaarde zoals goedaardig prostaathyperplasia en prostatitis worden opgeheven.

 

Beschrijving:

 

Prostate specifieke antigeen (PSA) wordt geproduceerd door prostate ingeboren en endothelial cellen. Het is één enkele kettingsglycoproteïne met een molecuulgewicht benaderende 34 kDa.1 PSA bestaat in drie belangrijke vormen die in het serum doorgeven. Deze vormen zijn vrije PSA, PSA verbindend die aan α1 – Antichymotrypsin (psa-HANDELING) en PSA met α2-macroglobuline (psa-MG) wordt gecompliceerd .2
PSA is ontdekt in diverse weefsels van het mannelijke urogenitale systeem maar slechts scheiden prostate ingeboren en endothelial cellen het af. Het PSA niveau in serum van gezonde mensen is tussen 0.1ng/mL en 2.6ng/mL. Het kan in kwaadaardige voorwaarden zoals prostate kanker, en in goedaardige voorwaarde zoals goedaardig prostaathyperplasia en prostatitis worden opgeheven. Een PSA niveau van 4 aan 10ng/ml wordt overwogen om in de „grijs-streek“ te zijn en de niveaus boven 10ng/ml zijn hoogst indicatief van cancer.3-Patiënten met PSA waarden tussen 4-10ng/ml zouden moeten verdere analyse van de voorstanderklier door biopsie ondergaan.
De prostate specifieke antigeentest is het meeste waardevolle instrument beschikbaar voor de diagnose van vroege prostate kanker. Vele studies hebben bevestigd dat de aanwezigheid van PSA de nuttigste en zinvolle die tumorteller voor prostate kanker en prostate besmetting van Goedaardige Prostaathyperplasia (BPH) .4 wordt gekend is
De PSA Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) gebruikt een combinatie colloïdale gouden stamverwant en antilichamen anti-PSA om totale PSA in geheel bloed, serum of plasma selectief te ontdekken. De test heeft een afgesneden waarde van 4ng/ml.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Remove de testcassette van de verzegelde zak en gebruikt het binnen één uur.
3.Place de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum, Plasma of van Venipuncture Geheel Bloedspecimens:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 40μL) of 2 dalingen van venipuncture over voegt het gehele bloed (ongeveer 80μL) aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe en begint de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 80μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière aan appear*. Het resultaat zou met de Lezer van AllTest™ LF 10 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
de de Lezersinstallatie van 6.For Alltest™ LF, het opstarten en de volledige instructies verwijzen naar de Lezersgebruikershandleiding van AllTest™ LF. De exploitant moet de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
*Note: als de migratie niet in het resultaatvenster na 30 seconden wordt waargenomen, voeg één of twee extra dalingen van buffer toe.
*Note: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

Psa het Snelle Gehele Bloed van de Testlezer/Serum/Plasma Hoge Gevoeligheid

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten door Alltest LF lezer worden gelezen die


Het resultaat van positief wordt of negatief voor Prostate specifiek antigeen (PSA) bepaald door de lezer van Alltest LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)