China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Vibrio Cassette van de choleraeo1/o139 Combo de Snelle Test (Faecaliën) met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE
Modelnummer:Ivcab-625

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 t-Uitrustingsgrootte
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Specimen: Faecaliën
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 10T
Snijd af: Zie Tussenvoegsel certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Vibrio cholerae O1 en Vibrio cholerae O139 in de specimens van menselijke faecaliën. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

Toepassing:

 

De Vibrio Cassette van de choleraeo1/o139 Combo Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Vibrio cholerae O1 en Vibrio cholerae O139 in menselijke faecaliën aan hulp in de diagnose van Vibrio cholerae O1 of Vibrio choleraeo139 besmetting.

 

Beschrijving:

 

Cholerae is een scherpe waterige diarreedieziekte hoofdzakelijk door Vibrio choleraeeserogroep O1 en minder algemeen door V.-cholerae O139 wordt veroorzaakt. cholerae kunnen tot strenge diarree en dood leiden als onbehandeld. V. cholerae O1 en V.-cholerae O139 worden overgebracht door faecaal-mondelinge verontreiniging, en de cholera is zo hoofdzakelijk geassocieerd met gebrek aan veilig drinkwater, juiste hygiëne en persoonlijke hygiëne. cholerae is een belangrijk volksgezondheidsprobleem in vele delen van Azië, Afrika en Latijns Amerika. Globaal, komen 3-5 miljoen gevallen en meer dan 100.000 sterfgevallen jaarlijks voor wegens cholera. De landen die complexe noodsituaties onder ogen zien zijn kwetsbaarder aan cholerauitbarstingen. De etiologische agent van cholera is geïdentificeerd als Vibrio cholerae (V.-cholerae), een gramnegatieve bacterie, die over het algemeen aan mensen via vervuild water en voedsel wordt overgebracht. Species V. cholerae is verdeeld in verscheidene serogroepen op basis van o-antigenen. De subgroepen O1 en O139 zijn van speciaal belang omdat allebei epidemische en pandemic cholera kunnen veroorzaken. Het is kritiek om de aanwezigheid van V.-cholerae O1 en O139 in klinisch specimens, water, en voedsel zo vlug mogelijk te bepalen zodat de aangewezen controle en de efficiënte preventieve maatregelen door volksgezondheidsautoriteiten kunnen worden ondernomen.
De Vibrio Cassette van de choleraeo1/o139 Combo Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Vibrio cholerae O1 en Vibrio cholerae O139 in menselijke faecaliën, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichamen specifiek voor VC O1 en VC O139-antigenen om VC O1-antigenen en VC O139-antigenen in menselijke faecaliën selectief te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
Voor Faecale Specimens:
1. Om faecale specimens te verzamelen:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (ul 1-2 of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren.
Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
2. Aan proces faecale specimens:
Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg van te verzamelen
faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt). Hol niet het faecale specimen uit.
• Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van de vloeibare faecaliën (ongeveer 80 μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

l haalt GLB op de buis van de specimeninzameling aan, en schudt krachtig dan de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis 2 minuten alleen.
3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80μL) goed naar elk specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
5. Lees resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.

Vibrio Cassette van de choleraeo1/o139 Combo de Snelle Test (Faecaliën) met Ce

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
VC O1-POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen in VC O1-venster. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Vibrio choleraeo1 antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VC O139-POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen in VC O139-venster. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Vibrio choleraeo139 antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ivcab-625 Vibrio Cassette van de choleraeo1/o139 Combo de Snelle Test (Faecaliën) Faecaliën Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)