Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenSnelle de Testuitrustingen van de Accuate Hartteller

Snel en Betrouwbaar Creatinekinase MB CK - MB Snelle Testuitrusting voor Hoge Gevoeligheid

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Snel en Betrouwbaar Creatinekinase MB CK - MB Snelle Testuitrusting voor Hoge Gevoeligheid

Fast And Reliable Creatine Kinase MB CK - MB Rapid Test Kit For High Sensitivity
Fast And Reliable Creatine Kinase MB CK - MB Rapid Test Kit For High Sensitivity Fast And Reliable Creatine Kinase MB CK - MB Rapid Test Kit For High Sensitivity Fast And Reliable Creatine Kinase MB CK - MB Rapid Test Kit For High Sensitivity Fast And Reliable Creatine Kinase MB CK - MB Rapid Test Kit For High Sensitivity

Grote Afbeelding :  Snel en Betrouwbaar Creatinekinase MB CK - MB Snelle Testuitrusting voor Hoge Gevoeligheid Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ALLTEST
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Cassette (cck-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10T/Kit
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Bloed/Serum/Plasma Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: Cassette opslagruimte: 2-30℃
OEM: Beschikbaar Nauwkeurigheid: 99,2 %
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: 5 ng/ml
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

cancer diagnostic tests

Toepassingen:

 

De CK-MB Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografisch
immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke CK-MB in geheel bloed, serum of plasma
als hulp in de diagnose van myocardiaal infarct (MI).

 

Beschrijving: 

 

Het creatinekinase MB (CK-MB) is een enzym huidig in de hartspier met een molecuulgewicht van 87,0 kDa.1Creatine-Kinase is een molecule met twee delen die van twee die subeenheden wordt gevormd als „M“ en „B worden aangewezen“ die combineren om drie verschillende isoenzymen, CK-MM., CK-BB, en CK-MB te vormen. CK-MB is het isoenzym van Creatinekinase het meest betrokken bij het metabolisme van hartspierweefsel.
De versie van CK-MB in het bloed die MI volgen kan binnen 3-8 uren na het begin van symptomen worden ontdekt. Het bereikt binnen 9 tot 30 uren een hoogtepunt, en keert op basislijnniveaus terug binnen 48 tot 72 uren. 3 CK-MB is één van de belangrijkste harttellers en als de traditionele teller voor de diagnose van MI op brede schaal gezien.
De CK-MB Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie antilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagentia om CK-MB in geheel bloed, serum of plasma kwalitatief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 5 ng/mL CK-MB.

 

 

Hoe te gebruiken? 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
 houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van serum of plasma (approximately50 μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
 houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ongeveer 75 μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
 om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 75 μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1drop van buffer (ongeveer 40 μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
 aan gebruik daalt het hangen: Sta 3 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 75 μL) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Snel en Betrouwbaar Creatinekinase MB CK - MB Snelle Testuitrusting voor Hoge Gevoeligheid 0

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: de rassenbarrière van *A in het gebied van de controlelijn (c) en de aanwezigheid van een andere rassenbarrière in de gebieden van de testlijn wijst op een positief resultaat. Dit wijst erop dat de concentratie van CK-MB boven het minimumopsporingsniveau is.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn zal afhankelijk van de concentratie van aanwezige CK-MB in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in de gebieden van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied (T).This van de testlijn erop wijst dat de concentratie van CK-MB onder de minimumopsporingsniveaus is.
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons