Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenSnelle de Testuitrustingen van de Accuate Hartteller

H - Snelle de Testcassette van FABP om Hart te ontdekken - Type Vetzuur die - binden

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

H - Snelle de Testcassette van FABP om Hart te ontdekken - Type Vetzuur die - binden

H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding
H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding H - FABP Rapid Test Cassette To Detect Heart - Type Fatty Acid - Binding

Grote Afbeelding :  H - Snelle de Testcassette van FABP om Hart te ontdekken - Type Vetzuur die - binden Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: cassette (cfa-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: 8ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

home testing kits

 

Een snelle test voor de diagnose van scherp myocardiaal infarct (AMI) om hart-Type Vettig zuur-Bindt verklaard Ce te ontdekken

 

 

Toepassingen: 

 

De h-FABP Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke h-FABP in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van scherp myocardiaal infarct (AMI).

 

 

Beschrijving: 

 

FABP is een onlangs geïntroduceerde plasmateller van scherp myocardiaal infarct (AMI). De plasmakinetica van FABP (kD 15) lijkt dicht op die van myoglobin in dat opgeheven plasmaconcentraties wordt gevonden binnen 2 uren na AMI en terugkeer naar normaal over het algemeen binnen 18 tot 24 uren. Maar de concentratie van FABP in de skeletachtige spier is 20 keer lager dan in hartweefsel (voor myoglobin dezelfde inhoud voor hart en skeletachtig weefsel), dat FABP meer hart specifiek maakt te zijn dan
myoglobin. Dit maakt tot FABP een nuttige biochemische teller voor de vroege beoordeling of de uitsluiting van AMI. FABP schijnt ook een nuttige plasmateller voor de schatting van myocardiale infarctgrootte te zijn. FABP is geschikt voor gebruik als norm in immunoassay voor vroege opsporing van scherp myocardiaal infarct, immunogen voor antiserumsproductie, massafabp norm, de biochemische en immunochemical studies van FABP, traceur voor iodination.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimen:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng2dalingenvanserumofplasma(ongeveer50ml) naar het specimengebied over, dan voeg dalingen 1 van buffer (ongeveer 40 ml) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor Venipuncture Gehele Bloodspecimen:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50ml) naar het specimengebied over, dan voeg dalingen 1 van buffer (ongeveer 40 ml) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor Fingerstick Gehele Bloodspecimen:

  • Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50ml fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
  • Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 50mL) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

      3.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten.  Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

H - Snelle de Testcassette van FABP om Hart te ontdekken - Type Vetzuur die - binden 0

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: *Two de lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Vettige zuur-Bindt Proteïne (h-FABP) huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons