Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenSnelle de Testuitrustingen van de Accuate Hartteller

D - Uitrusting van de dimeer de Snelle Test, Snelle Diagnostische testce en ISO13485

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

D - Uitrusting van de dimeer de Snelle Test, Snelle Diagnostische testce en ISO13485

D - Dimer Rapid Test Kit , Rapid Diagnostic Test CE And ISO13485
D - Dimer Rapid Test Kit , Rapid Diagnostic Test CE And ISO13485 D - Dimer Rapid Test Kit , Rapid Diagnostic Test CE And ISO13485 D - Dimer Rapid Test Kit , Rapid Diagnostic Test CE And ISO13485 D - Dimer Rapid Test Kit , Rapid Diagnostic Test CE And ISO13485

Grote Afbeelding :  D - Uitrusting van de dimeer de Snelle Test, Snelle Diagnostische testce en ISO13485 Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ALLTEST
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Cassette (cdm-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10T/Kit
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Bloed/Serum/Plasma Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: Cassette opslagruimte: 2-30℃
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: 500 ng/mL
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

cancer diagnostic tests

 

D-dimeer Snelle Testcassette met Hoge Nauwkeurig/Nauwkeurig

 

 

Toepassingen:

 

De D-Dimeer Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijk D-Dimeer in geheel bloed of plasma als hulp in de diagnose van Verspreide Intravascular Coagulopathy (DIC), diepe aderlijke trombose (DVT) en longembolie (PE).

 

Beschrijving: 

 

Het d-dimeer (of het dimeer van D) zijn een fibrin degradatieproduct (of FDP), een klein eiwitfragment huidig in het bloed nadat een bloedstolsel door fibrinolysis wordt gedegradeerd. Het wordt zo genoemd omdat het twee dwars verbonden fragmenten van D van de fibrin proteïne bevat. De d-dimeer concentratie kan door een bloedonderzoek worden bepaald helpen trombose diagnostiseren. Sinds zijn inleiding in de jaren '90, is het geworden
belangrijke die test in patiënten met veronderstelde thrombotic wanorde wordt uitgevoerd. Terwijl een negatief resultaat trombose praktisch uitsluit, kan een positief resultaat op trombose wijzen maar sluit andere potentiële oorzaken niet uit. Zijn hoofdgebruik, daarom, moet thromboembolic ziekte uitsluiten waar de waarschijnlijkheid laag is. Bovendien wordt het gebruikt in de diagnose van de Verspreide wanorde
Intravascular Coagulopathy.
De D-Dimeer Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie anti-D-dimeerantilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagentia om D-Dimeer in geheel bloed of plasma kwalitatief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 500ng/mL.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Plasmaspecimen:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van plasma (ongeveer 25µL) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80µL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 25µL) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80µL) toe, en begin de tijdopnemer.
Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 25µL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80µL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaat 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

D - Uitrusting van de dimeer de Snelle Test, Snelle Diagnostische testce en ISO13485 0

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 
POSITIEF: * Een rassenbarrière in het gebied van de controlelijn (c) en de aanwezigheid van één rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijzen op een positief resultaat. Dit wijst erop dat de concentratie van D-Dimeer boven het minimumopsporingsniveau is.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn zal afhankelijk van de concentratie van D-Dimeer, in het specimen voorstellen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied (T).This van de testlijn erop wijst dat de concentratie van D-Dimeer onder de minimumopsporingsniveaus is.
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons