Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDe geschikte uitrustingen van de Oncologie Snelle Diagnostische test

Het snelle Certificaat van de Uitrustingsce van de Lezings Geschikte Snelle Test voor Koolhydraatantigeen 19-9

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Het snelle Certificaat van de Uitrustingsce van de Lezings Geschikte Snelle Test voor Koolhydraatantigeen 19-9

Fast Reading Convenient Rapid Test Kit CE Certificate For Carbohydrate Antigen 19-9
Fast Reading Convenient Rapid Test Kit CE Certificate For Carbohydrate Antigen 19-9 Fast Reading Convenient Rapid Test Kit CE Certificate For Carbohydrate Antigen 19-9 Fast Reading Convenient Rapid Test Kit CE Certificate For Carbohydrate Antigen 19-9 Fast Reading Convenient Rapid Test Kit CE Certificate For Carbohydrate Antigen 19-9

Grote Afbeelding :  Het snelle Certificaat van de Uitrustingsce van de Lezings Geschikte Snelle Test voor Koolhydraatantigeen 19-9 Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Cassette (T199-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 10PC x 1/kit
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
certificaat: CE, ISO 13485 opslagruimte: 2-30℃
Plankentijd: 24 maanden Snijd af: 30U/ml
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

cancer diagnostic tests

 

Geschikt Snel Ce-Certificaat voor de Testuitrusting van Carcinoomantigeen 15-3 met hoge gevoeligheid

 

Toepassingen:

 

De ca19-9 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van CA 19-9 in bloed, het serum of het plasma van de mens het gehele.

 

Beschrijving:

 

Ca19-9 (koolhydraatantigeen 19-9, ook genoemd kankerantigeen 19-9 1 of het antigeen sialylated van Lewis (a)) is een tumorteller die hoofdzakelijk in het beheer van alvleesklier- kanker wordt gebruikt. Ca19-9 zijn een antigeen dat door monoclonal antilichaam wordt bepaald die aan ca19-9 binden, werd de teller Sialyl-Lewis A. CA19-9 van de tumoroppervlakte ontdekt in het serum van patiënten met dubbelpuntkanker en alvleesklier- kanker in 1981. Het belangrijkste gebruik van ca19-9 moet zien of een alvleesklier- tumor het afscheidt; als dat het geval is, dan zouden de niveaus moeten vallen wanneer de tumor wordt behandeld, en zij kunnen opnieuw toenemen als de ziekte terugkomt. In mensen met alvleesklier- massa's, kunnen ca19-9 nuttig zijn in het onderscheid maken tussen kanker en andere ziekten van de klier. Wegens zijn toenemende en dalende niveaus met behandeling, wordt CA 19-9 gebruikt als voorspellende teller voor alvleesklier- kanker.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de Testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimens:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van serum of plasma (ul ongeveer 75) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimens van Venipuncture:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ul ongeveer 75) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimens van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ul ongeveer 75 van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van de testcassette, dan 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht want de rassenbarrière is verschenen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet
het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.
 
Het snelle Certificaat van de Uitrustingsce van de Lezings Geschikte Snelle Test voor Koolhydraatantigeen 19-9 0
 
 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van antigeen ca19-9 huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
T199-402 Ca19-9 snelle Testcassette WB/S/P Cassette 10 T 40U/mL Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons