Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDe geschikte uitrustingen van de Oncologie Snelle Diagnostische test

Carcinoembryonic Snelle de Testcassette Één van Antigeen(cea) Stapwegwerpproduct voor Diagnose met Ce

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Carcinoembryonic Snelle de Testcassette Één van Antigeen(cea) Stapwegwerpproduct voor Diagnose met Ce

Carcinoembryonic Antigen (CEA) Rapid Test Cassette One Step Disposable For Diagnosis With CE
Carcinoembryonic Antigen (CEA) Rapid Test Cassette One Step Disposable For Diagnosis With CE Carcinoembryonic Antigen (CEA) Rapid Test Cassette One Step Disposable For Diagnosis With CE Carcinoembryonic Antigen (CEA) Rapid Test Cassette One Step Disposable For Diagnosis With CE Carcinoembryonic Antigen (CEA) Rapid Test Cassette One Step Disposable For Diagnosis With CE

Grote Afbeelding :  Carcinoembryonic Snelle de Testcassette Één van Antigeen(cea) Stapwegwerpproduct voor Diagnose met Ce Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Cassette (tce-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 40 cassette/doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Nauwkeurigheid: 99.1% certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Snijd af: 5 ng/ml
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

cancer diagnostic tests

Toepassingen:

De CEA Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van CEA in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in toezicht op kankerpatiënten.
 
Beschrijving:  
 

Carcinoembryonic Antigeen (CEA) is een tumor-geassocieerd die antigeen als oncofetal glycoproteïne wordt gekenmerkt. 1 CEA wordt uitgedrukt in een verscheidenheid van malignancies, in het bijzonder long of gastro-intestinale tumors (b.v. dubbelpuntkanker, leverkanker en longkanker). CEA komt normaal in foetaal darmweefsel voor met opspoorbare serumniveaus die hoofdzakelijk na geboorte verdwijnen. 2,3 daarom, kunnen de opgeheven niveaus van CEA van significante waarde in de diagnose van primaire carcinomen zijn.
Naast kwalitatieve beoordeling, CEA speelt het testen een belangrijke rol in het toezicht op kankerpatiënten. Het klinische bewijsmateriaal wijst erop dat CEA de niveaus als vooruitlopende tellers in beide pre en na de behandeling kunnen dienen kanker. De progressieve verhoging van CEA kan tumorherhaling 3-36 maanden vóór klinisch bewijsmateriaal van metastase signaleren. De blijvende verhoging van doorgevende CEA na behandeling is sterk indicatief van geheime metastatische en overblijvende ziekten en ontoereikende therapeutische reactie.
De CEA Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) gebruikt een combinatie antilichaam met een laag bedekte deeltjes anti-CEA en antilichamen anti-CEA om opgeheven niveaus van CEA in geheel bloed, serum of plasma te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 5ng/ml.

 
Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ul ongeveer 25) goed naar het specimen van testcassette over, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe en begin
tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ul ongeveer 50) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ul ongeveer 50 van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
· Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ul ongeveer 50) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
 
Carcinoembryonic Snelle de Testcassette Één van Antigeen(cea) Stapwegwerpproduct voor Diagnose met Ce 0
 
 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van CEA huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Tce-402 CEA Snelle Testcassette WB/S/P Cassette 40 T 5ng/mL Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons