Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Productensnelle diagnostische testuitrustingen

Ferritin de Analysetest van Immunochromatographic, Snelle Immunoassay Test met Hoge Quilified

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Ferritin de Analysetest van Immunochromatographic, Snelle Immunoassay Test met Hoge Quilified

Ferritin Immunochromatographic Assay Test , Rapid Immunoassay Test With High Quilified
Ferritin Immunochromatographic Assay Test , Rapid Immunoassay Test With High Quilified Ferritin Immunochromatographic Assay Test , Rapid Immunoassay Test With High Quilified Ferritin Immunochromatographic Assay Test , Rapid Immunoassay Test With High Quilified Ferritin Immunochromatographic Assay Test , Rapid Immunoassay Test With High Quilified

Grote Afbeelding :  Ferritin de Analysetest van Immunochromatographic, Snelle Immunoassay Test met Hoge Quilified Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: cassette (ofe-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: 30 ng/mL
kleur: blauwe certificaat: CE
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

cancer diagnostic tests

 

Ferritin Semi-kwantitatieve Snelle Testcassette in Geheel Bloed/Serum/Plasma met Hoge Quilified

 

 

Toepassingen:

 

De Ferritin Snelle Testcassette is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke ferritin in menselijk serum of plasma en geheel bloed bij een afgesneden concentratie van 30ng/ml.

 

Beschrijving:

 

Ferritin is een universele intracellular proteïne die ijzer opslaat en het op een gecontroleerde manier vrijgeeft. Plasmaferritin is een indirecte teller van de totale die hoeveelheid ijzer in het lichaam wordt opgeslagen; vandaar serum wordt ferritin gebruikt als diagnostische test voor de bloedarmoede van de ijzerdeficiëntie.
Een normaal die ferritin bloedniveau, als verwijzingsinterval wordt bedoeld wordt bepaald door vele testlaboratoria. In de meeste weefsels, is ferritin een belangrijke proteïne van de ijzeropslag. Menselijke ferritin heeft een molecuulgewicht ongeveer 450.000 Daltons, en bestaat uit eiwitshell rond een ijzerkern; elke molecule van ferritin kan wel bevatten 4.000 atomen strijken. In de normale omstandigheden, kan dit 25% van het totale die ijzer vertegenwoordigen in het lichaam wordt gevonden. Bovendien kan ferritin in verscheidene isomeren worden gevonden. Als het ferritin niveau laag is, is er een risico bij gebrek aan ijzer, dat tot bloedarmoede kon leiden. Lage ferritin kan op hypothyroidism, vitamine Cdeficiëntie of de ziekte van de buikholte ook wijzen. De lage serumferritin niveaus worden gezien in sommige patiënten met rusteloos benensyndroom, plotseling niet noodzakelijk met betrekking tot bloedarmoede, maar misschien gepast aan lage ijzeropslag van bloedarmoede.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen
Voor serum of plasmaspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 volledige daling van serum of plasma (ongeveer 25ul) goed naar het specimen van de cassette over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40ml) toe en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten wanneer het testen van een serum of plasmaspecimen.

 

Ferritin de Analysetest van Immunochromatographic, Snelle Immunoassay Test met Hoge Quilified 0

 

Voor geheel bloedspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
 Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ul ongeveer 50) goed naar het specimen over, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ul ongeveer 50 van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed van testcassette, dan 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

Ferritin de Analysetest van Immunochromatographic, Snelle Immunoassay Test met Hoge Quilified 1

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen naar de illustratie)


≥30ng/ml: Twee lijnen verschijnen. De lijn in het gebied van de testlijn (t) verschijnt. Het schildert geen bloedarmoede van de ijzerdeficiëntie af, tenzij Ferritin de niveaus wegens een andere redenen worden verhoogd.


 <30ng/ml: Één lijn verschijnt. Slechts verschijnt de controlelijn (C). Er kan een risico van bloedarmoede zijn.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons