Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Productensnelle diagnostische testuitrustingen

Snel de Testcomité van de Moedermelkalcohol voor de Semi-kwantitatieve Opsporing van Alcohol

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Snel de Testcomité van de Moedermelkalcohol voor de Semi-kwantitatieve Opsporing van Alcohol

Breast Milk Alcohol Rapid Test Panel For The Semi-Quantitative Detection Of Alcohol
Breast Milk Alcohol Rapid Test Panel For The Semi-Quantitative Detection Of Alcohol Breast Milk Alcohol Rapid Test Panel For The Semi-Quantitative Detection Of Alcohol Breast Milk Alcohol Rapid Test Panel For The Semi-Quantitative Detection Of Alcohol Breast Milk Alcohol Rapid Test Panel For The Semi-Quantitative Detection Of Alcohol

Grote Afbeelding :  Snel de Testcomité van de Moedermelkalcohol voor de Semi-kwantitatieve Opsporing van Alcohol Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: deelvenster Specimen: moedermelk
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Geel certificaat: CE
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

One Step Rapid Test

Snel, één test van het staponderzoek voor de semi-kwantitatieve opsporing van Alcohol in verklaard moedermelkce

 

 

Toepassingen:

 

Het Snelle de Testcomité van de moedermelkalcohol is een snelle, hoogst gevoelige methode om de aanwezigheid van alcohol in moedermelk te ontdekken en een benadering van relatieve alcoholconcentratie te verstrekken.

Deze test verstrekt het inleidend slechts scherm. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welk resultaat van het testonderzoek moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve schermen worden vermeld.

 

 

Beschrijving:

 

Tweederden van al alcohol van de volwassenendrank. ¹ de concentratie van de bloedalcohol waarbij een persoon geschaad wordt is veranderlijke afhankelijk van het individu. Elk individu heeft specifieke parameters die het niveau van stoornis zoals grootte, gewicht, eetgewoonten en alcoholtolerantie beïnvloeden. De ongepaste consumptie van alcohol kan een bijdragende factor zijn aan vele ongevallen, verwondingen, en medische voorwaarden.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Het snelle de Testcomité van de moedermelkalcohol moet bij 2-30°C (36-86°F) in zijn verzegeld foliepakket worden opgeslagen. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.

  • Verwijder GLB.
  • Met de pijl die op het specimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het specimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel minstens de helft van het absorptiestootkussen van onder het testpaneel, maar niet voorbij de pijl op het testpaneel.
  • Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
  • Begin de tijdopnemer en wacht op de resultaten binnen 3-5 te lezen minuten. Vergelijk de kleur van het reactiestootkussen met kleurenkaart om de relatieve alcoholconcentratie te bepalen.

 

 

  • Snel de Testcomité van de Moedermelkalcohol voor de Semi-kwantitatieve Opsporing van Alcohol 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief: Het snelle de Testcomité zal van de moedermelkalcohol een kleurenverandering in aanwezigheid van alcohol in moedermelk veroorzaken. De kleur zal zich van lichtblauwe kleur bij 0,01% relatieve concentratie van de bloedalcohol aan een donkerblauwe kleur dichtbij 0,30% relatieve concentratie van de bloedalcohol uitstrekken. De kleurenstootkussens worden verstrekt binnen dit gamma om een benadering van relatieve alcoholconcentratie toe te staan. De test kan kleuren veroorzaken die om tussen aangrenzende kleurenstootkussens schijnen te zijn.

NOTA: Het snelle de Testcomité van de moedermelkalcohol is zeer gevoelig voor de aanwezigheid van alcohol. Een blauwe kleur die lichter is dan het 0,01% kleurenstootkussen zou moeten worden geïnterpreteerd zoals zijnd positief aan de aanwezigheid van alcohol in moedermelk maar minder dan 0,01% relatieve bloedalcohol.

Verbied: Wanneer het Snelle de Testcomité van de moedermelkalcohol geen kleurenverandering toont zou dit als negatief resultaat erop wijzen moeten worden geïnterpreteerd die dat de alcohol niet is ontdekt.

Ongeldig: Als het kleurenstootkussen een blauwe kleur alvorens moedermelksteekproef heeft toe te passen, gebruikt niet de test.

NOTA: Een resultaat waar de buitenranden van het kleurenstootkussen een lichte kleur veroorzaakt maar de meerderheid van het stootkussen blijft kleurloos de test zou moeten worden herhaald om volledige verzadiging van het stootkussen met moedermelk te verzekeren. De test is niet opnieuw te gebruiken.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons