China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Honds CPV + CCV + van het Antigeencombo van Giardia Lamblia Snelle Snelle Kenmerkende de Uitrustingscassette

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Vifsa-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
Voorwerp: Honds kleur: Wit
Plankentijd: 24 maanden Formaat: Cassette
Uitrustingsgrootte: 10

Honds CPV + CCV + van het Antigeencombo van Giardia Lamblia Snelle Snelle Kenmerkende Eenvoudige de Uitrustingscassette en Qucikly

 

Toepassing:

 

De katachtige Serumamyloid A (fSAA) Cassette van de Antigeen Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een immunochromatographic analyse van de sandwich zijstroom voor de semi-kwantitatieve opsporing van katachtig SAA-antigeen in geheel bloed en serum of plasma.

 

Beschrijving:

De katachtige Serumamyloid A (fSAA) Cassette van de Antigeen Snelle Test is gebaseerd op zijstroom immunochromatographic analyse. De testcassette heeft een het testen venster. Het het testen venster heeft een onzichtbare streek van T (test) de streek en van C (controle). Wanneer de steekproef in de steekproef goed op de cassette wordt toegepast, zal de vloeistof lateraal op de oppervlakte van de teststrook stromen. Als er genoeg SAA-antigeen in de steekproef is, zal een zichtbare t-lijn verschijnen. De c-lijn zou altijd moeten verschijnen nadat een steekproef wordt toegepast, wijzend op een geldig resultaat. Op deze manier, kan de cassette op de aanwezigheid van katachtig SAA-antigeen in de steekproef nauwkeurig wijzen.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verzamel steekproef
Verzamel katachtig vers geheel bloed, of scheid serum of plasma zo spoedig mogelijk van bloed om hemolyse te vermijden. Serum en plasma de specimens kunnen bij 2-8 °C maximaal 3 dagen worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn, serum en plasma zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden het Gehele bloed bij 2-8°C zou moeten worden opgeslagen als de test binnen 2 dagen na inzameling moet worden gebruikt. Bevries geheel bloed geen specimens.
2. Steekproefverdunning
Houd het kleine druppelbuisje verticaal, trek het bloedspecimen of het serum of het plasma tot de vullingslijn (approx.5μL) hieronder duidelijk op het druppelbuisje zoals aangetoond in illustratie, brengt het specimen in de plastic buizen met buffer over.
Sluit de buis en schud krachtig de steekproef met de hand voor ongeveer 10 seconden zo steekproef en de mengeling van de verdunningsbuffer goed.
3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal een ander druppelbuisje en breng de 2 dalingen van Verdund specimen (ongeveer 80μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
4. Lees de resultaten in 10 minuten door de t-lijnintensiteit met de verstrekte kleurenkaart te vergelijken. Interpreteer geen resultaten na 15 minuten.
Honds CPV + CCV + van het Antigeencombo van Giardia Lamblia Snelle Snelle Kenmerkende de Uitrustingscassette
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

De aanwezigheid van de lijn van „C“ wijst op een geldig resultaat. Lees het resultaat door de kleurenintensiteit van de lijn van „T“ met de norm te vergelijken
kleur verstrekte kaart.
1. Referentiewaarde: normale verwijzing value<2ug/ml;
Nota: Men adviseert dat elk laboratorium zijn eigen verwijzingsgamma vestigt
2. De fSAAtest kan binnen - tussen 0,5 μg/mL en 200 μg/mL worden in werking gesteld;
3. fSAA wijst op de concentratie van 2-10ug/ml de waarde hoge of milde ontsteking is, terwijl fSAA >10ug/ml op duidelijke ontsteking wijst.
 
Honds CPV + CCV + van het Antigeencombo van Giardia Lamblia Snelle Snelle Kenmerkende de Uitrustingscassette
 
Positief: De aanwezigheid van zowel de lijn als de streek „T“ lijn van „C“. T lijn tussen G3 - G5 wordt beschouwd als positief.
Verbied: De aanwezigheid van zowel de lijn als de streek „T“ lijn van „C“. T de lijn bij G1 of G2 wordt beschouwd als negatief.
Ongeldig: Geen rassenbarrière verschijnt in c-streek, ongeacht t-de verschijning van de lijn.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)