China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het vasten de Lezing schrobt Typhus IgG/van de Testuitrustingen van IgM Snelle het Huisberoeps

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (itsu-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Vasten lezen AllTest Scrub Typhus IgG / IgM Rapid Test Kits Home Professional met hoge kwaliteit

toepassingen:

De Scrub Typhus IgG / IgM Rapid Test Cassette (volbloed / serum / plasma) is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van IgG- en IgM-antilichaam tegen Scrub Typhus in volledig bloed, serum of plasmamonster.

Beschrijving:

Scrub typhus of bush typhus is een vorm van tyfus veroorzaakt door de intracellulaire parasiet Orientia tsutsugamushi, een Gram-negatieve α-proteobacterium van de familie Rickettsiaceae voor het eerst geïsoleerd en geïdentificeerd in 1930 in Japan. Hoewel de ziekte qua presentatie vergelijkbaar is met andere vormen van tyfus, is de ziekteverwekker niet langer opgenomen in het geslacht Rickettsia met de eigenlijke tyfusbacteriën, maar in Orientia. De ziekte wordt daarom vaak apart van de andere typhi geclassificeerd. Tekenen en symptomen zijn koorts, hoofdpijn, spierpijn, hoest en gastro-intestinale symptomen. Meer virulente stammen van O. Tsutsugamushi kunnen bloedingen en intravasculaire stolling veroorzaken. Morbilliforme uitslag, eschar, splenomegalie en lymfadenopathieën zijn typische tekenen. Leukopenie en abnormale leverfunctietests worden vaak gezien in de vroege fase van de ziekte. Pneumonitis, encefalitis en myocarditis komen voor in de late fase van de ziekte. Het is met name aangetoond dat het de meest voorkomende oorzaak is van het acute encefalitis-syndroom in Bihar, India.

Hoe te gebruiken?

Laat de testcassette, het monster, de buffer en / of controles vóór de test op kamertemperatuur komen (15-30 ℃).
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
2. Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak.
· Voor serummonsters of plasmamonsters:
Ø Om een ​​druppelaar te gebruiken: Houd de druppelaar verticaal, trek het monster tot de vullijn (ongeveer 10μL) en breng het monster over naar de monsterholte van de testcassette, voeg vervolgens 2 druppels buffer (ongeveer 80μL) toe en start de timer. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen in het monster terechtkomen.
Ø Om een ​​micropipet te gebruiken: Pipetteer en doseer 10 µl monster in de monsterholte van de testcassette, voeg vervolgens 2 druppels buffer (ongeveer 80 µL) toe en start de timer.
· Voor volbloed (venipunctuur / vingerprik) Specimens:
Ø Om een ​​druppelaar te gebruiken: Houd de druppelaar verticaal, trek het monster ongeveer 1 cm boven de vullijn en breng 1 volledige druppel volbloed (ongeveer 20 µL) over in de monsterholte van de testcassette en voeg vervolgens 2 druppels buffer toe ( ongeveer 80μL) en start de timer.
Om een ​​micropipet te gebruiken: Pipetteer en spuit 20 µl volbloed uit in de monsterput van de testcassette, voeg vervolgens 2 druppels buffer (ongeveer 80 µl) toe en start de timer.
3. Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Het testresultaat moet na 15 minuten worden afgelezen. Interpreteer het resultaat niet na 20 minuten.
Opmerking: er wordt voorgesteld om de buffer niet langer dan 6 maanden na opening van de injectieflacon te gebruiken.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)


POSITIEF: * Er verschijnen twee of drie lijnen. Eén gekleurde lijn moet altijd verschijnen in het controlelijngebied (C) en een andere één of twee duidelijk gekleurde lijn (en) moet zich in het testlijngebied (de) (n) bevinden (IgM en / of IgG).


IgM positief: een gekleurde lijn verschijnt in controlegebied (C), een andere gekleurde lijn verschijnt in IgM-gebied. Het geeft een positief testresultaat aan voor IgM-antilichamen tegen Scrub Typhus.


IgG positief: een gekleurde lijn verschijnt in controlegebied (C), een andere gekleurde lijn verschijnt in IgG-gebied. Het geeft een positief testresultaat aan voor IgG-antilichamen tegen Scrub Typhus.


* OPMERKING: De intensiteit van de kleur in de testlijnregio's (IgM en IgG) kan variëren, afhankelijk van de concentratie Scrub Typhus-antilichamen die in het monster aanwezig zijn. Daarom moet elke kleurtint in het testlijngebied (IgM en / of IgG) als positief worden beschouwd.


NEGATIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het gebied van de controlelijn (C). Er verschijnt geen lijn in de testlijngebieden (IgM en IgG).


ONGELDIG: de controlelijn verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem zich blijft voordoen, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de testkit en neem contact op met uw lokale distributeur.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)