China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het vasten de Lezing schrobt Typhus IgG/van de Testuitrustingen van IgM Snelle het Huisberoeps

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (itsu-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

Het vasten de lezing AllTest schrobt Beroeps van het de Uitrustingenhuis van de Typhusigg/igm de Snelle Test met Hoogte - kwaliteit

 

Toepassingen: 

 

De scrub Cassette van de Typhusigg/igm Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van het antilichaam van IgG en IgM-om Typhus in het gehele bloed van de mens, serum of plasmaspecimen te schrobben.

 

Beschrijving: 

   

Schrob typhus of die de struiktyphus is een vorm van typhus door intracellular tsutsugamushi van parasietorientia, een Gramnegatieve die α-proteobacterium wordt van familie Rickettsiaceae eerst in 1930 in Japan wordt geïsoleerd veroorzaakt en wordt geïdentificeerd. Hoewel de ziekte in presentatie aan andere vormen van typhus gelijkaardig is, is zijn ziekteverwekker niet meer inbegrepen in soort Rickettsia met de juiste typhusbacteriën, maar in Orientia. De ziekte is gescheiden vaak zo geclassificeerd van de andere typhus. De tekens en de symptomen omvatten koorts, hoofdpijn, spierpijn, hoest, en gastro-intestinale symptomen. Meer giftige spanningen van O. Tsutsugamushi kunnen het hemorrhaging en intravascular coagulatie veroorzaken. Onbesuisd, eschar Morbilliform, splenomegaly, en lymphadenopathies zijn typische tekens. Leukopenia en de abnormale tests van de leverfunctie zijn algemeen - gezien in de vroege fase van de ziekte. De longontsteking, de hersenontsteking, en de myocarditis komen in de recente fase van ziekte voor. Het is in het bijzonder getoond om de gemeenschappelijkste oorzaak van scherp hersenontstekingssyndroom in Bihar, India te zijn.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
· Voor Serum of Plasmaspecimens:
Ø om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn (ongeveer 10μL), en breng het specimen goed naar de steekproef van de testcassette over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) toe en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen.
Ø om micropipette te gebruiken: De pipet en verdeel10µl van specimen aan de steekproef goed van de testcassette, voegen dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 µL) toe en beginnen de tijdopnemer.
· Voor Geheel Bloed (Venipuncture/Fingerstick) Specimens:
Ø om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen over 1cm boven de Vullingslijn, en breng 1 volledige daling van geheel bloed (ongeveer 20 µL) goed naar de steekproef van de testcassette over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om micropipette te gebruiken: De pipet en verdeel 20 µl van geheel bloed aan het specimen goed van de testcassette, voegen dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 µl) toe en beginnen de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het testresultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

 

Het vasten de Lezing schrobt Typhus IgG/van de Testuitrustingen van IgM Snelle het Huisberoeps

 

 
 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee of drie lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere duidelijke rassenbarrière één zou of twee in het gebied van de testlijn moeten zijn (IgM en/of IgG).


IgMpositief: Een rassenbarrière verschijnt in controlegebied (c), verschijnt een andere rassenbarrière in IgM-gebied. Het wijst op een positief testresultaat voor IgM-antilichamen om Typhus te schrobben.


IgGpositief: Een rassenbarrière verschijnt in controlegebied (c), verschijnt een andere rassenbarrière in IgG-gebied. Het wijst op een positief testresultaat voor IgG-antilichamen om Typhus te schrobben.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn (IgM en IgG) kan afhankelijk van de concentratie van Scrub Typhusantilichamen variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (IgM en/of IgG) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in de gebieden van de testlijn (IgM en IgG).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)