China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De hoge Nauwkeurigheid en de Gemakkelijke Lezer van de Gebruiks Snelle Test groeperen een Streptokokkenbesmettings Medisch Product

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:IST-R502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:25 /kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 40ng/ml 50ng/ml* certificaat: CE

 

Toepassing:

 

Streptokok een Snelle Testcassette is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antigenen van Streptokok A van de specimens van de keelzwabber aan hulp in de diagnose van Groep een Streptokokkenbesmetting.

 

Beschrijving:

 

Streptococcus pyogenes is niet beweeglijke grampositieve kokken, wat de Lancefield-Groep A antigenen bevat die ernstige besmettingen zoals faryngitis, ademhalingsbesmetting, impetigo, endocarditis, meningitis, kraam- sepsis, en artritis kunnen veroorzaken. Linker onbehandeld, deze besmettingen kan tot ernstige complicaties, met inbegrip van acuut reuma en peritonsillar abces leiden. De traditionele identificatieprocedures voor Groep Streptokokken besmetting impliceren de isolatie en de identificatie van haalbare organismen gebruikend technieken die 24 tot 48 uren of langer vereisen.
Streptokok een Snelle Testcassette (Keelzwabber) is een snelle test kwalitatief om de aanwezigheid van de antigenen van Streptokok A in de specimens van de keelzwabber te ontdekken, die resultaten opleveren binnen 5 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor de gehele Groep van cellancefield een Streptokok om de antigenen van Streptokok A in een specimen van de keelzwabber selectief te ontdekken.
 
Hoe te gebruiken?
 
Sta het de testcassette, de reagentia, specimen van de keelzwabber, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Remove de testcassette van de verzegelde foliezak en gebruikt het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3.Hold Extractiereagens 1 fles verticaal en voegt 4 volledige dalingen (ongeveer 240μL) van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 160μL) aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel. Zie illustratie 1.
4.Immediately voegen de zwabber in de extractiebuis toe, ageren de zwabber krachtig 15 keer, verlaten de zwabber in de extractiereageerbuis 1 minuut. Zie illustratie 2
5.Press de zwabber tegen de kant van de buis en drukt de bodem van de buis terwijl het verwijderen van de zwabber zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber. Zie illustratie 3
6.Fit het druppelbuisjeuiteinde op bovenkant van de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg 3 dalingen van de oplossing (approx.100μl) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Zie illustratie 4 en illustratie 5.
7.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTest™ LF 5 minuten moeten worden gelezen.
8.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
de de Lezersinstallatie van 9.For Alltest™ LF, het opstarten en de volledige instructies verwijzen naar de de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
Nota: Voor de de Lezersinstallatie van Alltest™ LF, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen.

 

De hoge Nauwkeurigheid en de Gemakkelijke Lezer van de Gebruiks Snelle Test groeperen een Streptokokkenbesmettings Medisch Product

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten door Alltest LF lezer worden gelezen die


Het resultaat van positief wordt of negatief voor Groep een Streptokokkenbesmetting bepaald door de lezer van Alltest LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)