Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDe geschikte uitrustingen van de Oncologie Snelle Diagnostische test

Medische de Testuitrustingen van (PSA) van het Diagnose Prostate specifieke antigeen Kwalitatieve Snelle voor Prostate Kankerrisico met CE0123

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Medische de Testuitrustingen van (PSA) van het Diagnose Prostate specifieke antigeen Kwalitatieve Snelle voor Prostate Kankerrisico met CE0123

Medical Diagnosis Prostate specific antigen (PSA)  Qualitative Rapid Test Kits For Prostate Cancer Risk With CE0123
Medical Diagnosis Prostate specific antigen (PSA)  Qualitative Rapid Test Kits For Prostate Cancer Risk With CE0123 Medical Diagnosis Prostate specific antigen (PSA)  Qualitative Rapid Test Kits For Prostate Cancer Risk With CE0123 Medical Diagnosis Prostate specific antigen (PSA)  Qualitative Rapid Test Kits For Prostate Cancer Risk With CE0123 Medical Diagnosis Prostate specific antigen (PSA)  Qualitative Rapid Test Kits For Prostate Cancer Risk With CE0123

Grote Afbeelding :  Medische de Testuitrustingen van (PSA) van het Diagnose Prostate specifieke antigeen Kwalitatieve Snelle voor Prostate Kankerrisico met CE0123 Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE0123, ISO13485
Modelnummer: Tps-Q402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 25 tests/uitrustingsdoos, 50 uitrustingsdoos/Karton
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Strookcassette Specimens: geheel bloed, serum, plasma
Nauwkeurigheid: 98.6% certificaat: CE, ISO 13485
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Snijd af: 4 ng/ml
Hoog licht:

lateral flow diagnostics

,

lateral flow assay

Toepassingen:

 

De PSA Kwalitatieve Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor kwalitatieve opsporing van Prostate Specifiek Antigeen in geheel bloed, serum of plasma.
 

Beschrijving:

 

Prostate kanker is één van de vaak meest voorkomende soorten kanker die bij de mens worden gevonden. De frekwentie van prostate kanker stijgt met leeftijd en geeft van een groeiend aantal onlangs gediagnostiseerde patiënten rekenschap. De voorstanderklier het specifieke antigeen (PSA) hoofdzakelijk in de prostaat wordt geproduceerd en in de prostate buizen en bij ejaculation afgescheiden dient om het rudimentaire stolsel vloeibaar te maken. Vrijwel alle gezonde mannetjes onder 50 jaar oud hebben PSA concentratie onder 4,0 ng/ml. Als PSA het niveau boven 20 ng/ml is, de patiënt zeer waarschijnlijk om prostate kanker te hebben. Sommige studies wezen erop dat de opgeheven totale PSA niveaus in serum van patiënten worden gevonden die prostate kankercellen uitzaaiing door hun organismen hebben. Andere studies wezen erop dat Vrije PSA, die geen complex met serine protease kan schuimen in patiënten met goedaardige prostaathyperplasia overvloediger neigt te zijn. De snelle PSA antilichamen van het testgebruik die zowel vrije complexe PSA als psa-HANDELING kunnen eveneens erkennen

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum, Plasma of van Venipuncture Geheel Bloedspecimens:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 40ul) of 2 dalingen van venipuncture over voegt het gehele bloed (ul ongeveer 80) aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe en begint de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ul ongeveer 80 van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
· Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ul ongeveer 80) om in het specimen goed (s) van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.


3. Wacht op de rassenbarrière aan appear*. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.


*Note: als de migratie niet in het resultaatvenster na 30 seconden wordt waargenomen, voeg één of twee extra dalingen van buffer toe.


 Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

Medische de Testuitrustingen van (PSA) van het Diagnose Prostate specifieke antigeen Kwalitatieve Snelle voor Prostate Kankerrisico met CE0123 0

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van PSA huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Tps-Q402 PSA Kwalitatieve Snelle Testcassette WB/S/P Cassette 10 T 4ng/mL CE0123

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons