China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Vroeg de Uitrustingsce van het Onderzoeks FOB Faecaal Geheim Bloedonderzoek/ISO 13485 met Hoge Nauwkeurig

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Cassette (tfo-602)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:0.5mg/tube 1mg/tube, 2mg/tube、 5mg/tube、 10mg/tube、 20mg/tube、 30mg/tube
Levertijd:5-10 dagen
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:2000ml/month
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimens: Faecaliën
Certificaat: CE, ISO 13485 Opslagruimte: 2-30℃
Plankentijd: 24 Maanden Snijd Af: 25 Ng/ml, 40ng/ml, 50ng/ml*, 100ng/ml

Toepassingen:

 

 

De FOB- Test is een snelle, visuele immunoassay test voor de kwalitatieve opsporing van menselijke bloedhemoglobine in faecale steekproeven. Het belangrijkste gebruik voor het faecale geheime (FOB-) bloedonderzoek is als scherm voor vroege dubbelpuntkanker in het klinische laboratorium, het ziekenhuis en andere professionele organisaties.

 

Beschrijving:

 

De aanwezigheid van faecaal geheim bloed in de kruk wordt geassocieerd met gastro-intestinale wanorde zoals poliepen, diverticulitis, en dubbelpuntziekte, die tot colorectal kanker kunnen leiden als niet vroeg ontdekt en behandeld. Wijd vergeleken bij - de beschikbare Guaiac test, het Één Stap Faecale Geheime Bloedonderzoek is een immunochemical analyse met veel hogere gevoeligheid en specifieker om ontworpen te zijn in het ontdekken van lage niveaus van menselijk faecaal geheim bloed. Het vereist geen speciale dieetbeperking op patiënten. Één Stap Faecaal Geheim Bloedonderzoek is een snelle test die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test levert een positief resultaat op wanneer de concentratie van hHb in testspecimen bij of boven 100ng/ml is.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Om faecale specimens te verzamelen:
Verzamel faecaliën in een schone, droge container van de specimeninzameling. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren.
2. Aan proces faecale specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling, toen willekeurig steek het los instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen. Hol niet het faecale specimen uit.
De schroef en haalt krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schudt de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. De specimens in de buis van de specimeninzameling kunnen worden voorbereid 6 maanden bij -20°C worden opgeslagen als getest niet binnen 1 uur na voorbereiding die.
3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
5. Lees resultaten 5 minuten. Lees geen resultaten na 10 minuten.

Vroeg de Uitrustingsce van het Onderzoeks FOB Faecaal Geheim Bloedonderzoek/ISO 13485 met Hoge Nauwkeurig

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Faecaal Geheim Bloed huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting
onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Tfo-602 FOB- Snelle Testcassette Faecaliën Cassette 25 T 25ng/mL, 40ng/mL, 50ng/mL*, 100ng/mL Ce

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)