China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoog - kwaliteit en gevoeligheids Snelle HIV 1.2.O van de Testlezer met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ihi-R402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Strook, Cassette, Ongesneden blad Nauwkeurigheid: 99,2 %
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Tijd van Gebruik: één keer slechts gebruik
Monster: Beschikbaar Plankentijd: 24 maanden

 

Hoog - kwaliteit en gevoeligheids Snelle HIV 1.2.O van de Testlezer met Ce

 

Toepassing:

 

De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan het Menselijk Immunodeficiency type 1 van Virus(hiv), type - 2 en subtype O in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van HIV besmetting.

 

Beschrijving:

 

HIV (Menselijk Immunodeficiency Virus) is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. Hiv-1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS.1 te ontwikkelen hiv-1 bestaat uit Subtype M en Subtype O. De hoogst uiteenlopende spanningen van hiv-1 werden eerst erkend in 1990 en werden gegroepeerd voorlopig als Subtype O aangezien deze variatie gelijkaardige glycoproteïnetellers aan hiv-1 maar een lichte variatie aan de eiwitteller heeft. Hoewel zelden vergeleken bij hiv-1 en hiv-2, zijn de besmettingen die door Subtype O worden veroorzaakt tot dusver geïdentificeerd in Afrika (Kameroen), Frankrijk en Duitsland. Hiv-2 zijn geïsoleerd van het Westen - Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische individuals.2 hiv-1, hiv-2, en het Subtype O allen onthult immune responses.3-Opsporing van HIV antilichamen in serum, zijn het plasma of het gehele bloed het meest efficiënt en de gemeenschappelijke manier om te bepalen of een individu aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV.4 ondanks de verschillen in hun biologische karakters, serologische activiteiten en genoomopeenvolgingen is blootgesteld, hiv-1, hiv-2, en het Subtype O tonen sterke antigenic dwars-reactivity.5, kunnen 6 hiv-2 positieve serums worden geïdentificeerd door hiv-1 gebaseerde serologische tests te gebruiken.
De HIV 1.2.O Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichamen aan HIV type 1, type - 2, en/of Subtype O in geheel bloed, serum of plasmaspecimen kwalitatief om te ontdekken.
 
Hoe te gebruiken?
 
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code die binnen de testuitrustingen wordt verstrekt
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
3.Place de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50μL) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
·Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTestTM LF 10 minuten moeten worden gelezen.
de de Lezersinstallatie van 5.For AllTestTM LF, het opstarten en de volledige instructies verwijzen naar de de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.
Hoog - kwaliteit en gevoeligheids Snelle HIV 1.2.O van de Testlezer met Ce
 
 
 
 
 

 

 
 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten die door Alltest LF lezer worden gelezen


Het resultaat van positief wordt of negatief voor HIV 1.2.O besmetting bepaald door de lezer van Alltest LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)