China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cassette van de de Uitrustingenlezer van de Clonazepam (CLO) de Snelle Diagnostische test met Hoge Gevoeligheid in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Dcl-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Prijs:USD0.25
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: 10 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ kleur: blauwe

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Clonazepam (CLO) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van CLO (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Clonazepam in urine die met het gebruik van de Lezer bij een afgesneden concentratie van 400ng/ml kan worden uitgevoerd. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De de massaspectrometrie van de gaschromatografie (GC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Clonazepam is een benzodiazepine drug die anxiolytic, anticonvulsant, spierontspannend middel, amnestische, kalmerende, en hypnotic eigenschappen hebben. Clonazepam heeft een middenbegin van actie, met een piekbloedniveau die één tot vier uren na mondeling beleid voorkomen. De gevolgen op lange termijn van benzodiazepines omvatten tolerantie, benzodiazepine afhankelijkheid, en benzodiazepine terugtrekkingssyndroom, dat in één derde patiënten voorkomt dat met clonazepam wordt behandeld voor langer dan vier weken. Benzodiazepines zoals clonazepam hebben een snel begin van actie, hoog effectivity tarief, en lage giftigheid in overdosis; nochtans, zoals met de meeste medicijnen, kan het nadelen hebben toe te schrijven aan ongunstige of paradoxale gevolgen. De opsporingsperiode voor Benzodiazepines in de urine is 3-7 dagen.
De snelle de Testcassette van CLO (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die met het gebruik van de LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt het antilichaam om opgeheven niveaus van Benzodiazepines in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van CLO (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Benzodiazepines in urine het afgesneden niveau overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code die binnen de testuitrustingen wordt verstrekt
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met Lezer 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

Cassette van de de Uitrustingenlezer van de Clonazepam (CLO) de Snelle Diagnostische test met Hoge Gevoeligheid in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten die door AllTestTM LF Lezer worden gelezen

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dcl-R102 Van de Clonazepam (CLO) de Snelle Test Cassette Urine 400 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)