China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Bacteriële Testuitrustingen voor de Kwalitatieve Opsporing van Procalcitonin

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:CASSETTE CPC-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: 1ng/ml
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Procalcitonin-verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van PCT (Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Procalcitonin in serum of plasma.

 

Beschrijving: 

 

Procalcitonin (PCT) is een kleine proteïne die uit 116 aminozuurresidu's met een molecuulgewicht van kDa bestaat ongeveer 13 dat eerst door Moullec et al. werd beschreven. in 1984. PCT wordt geproduceerd normaal in c-Cellen van de schildklieren. In 1993, werd het opgeheven niveau van PCT in patiënten met systemische besmettingen van bacteriële oorsprong gemeld en PCT wordt nu als om de belangrijkste die teller van wanorde beschouwd van systemische ontsteking en sepsis vergezeld gaat. De kenmerkende waarde van PCT is belangrijke toe te schrijven aan de dichte correlatie tussen PCT-concentratie en de strengheid van ontsteking. Men toonde dat „ontstekings“ PCT niet in c-Cellen wordt geproduceerd. De cellen van neuroendocrine oorsprong zijn vermoedelijk de bron van PCT tijdens ontsteking.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta testcassette, serum of plasmaspecimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

 

   1.Remove de testcassette van de verzegelde foliezak en gebruikt zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van thefoil zak wordt uitgevoerd.

2. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 ml) goed naar het specimen van testcassette over, dan voeg 1 daling van buffer (ong. 40mL) toe en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet de resultaten na 20 minuten.

Snelle Bacteriële Testuitrustingen voor de Kwalitatieve Opsporing van Procalcitonin

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van PCT-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)