China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Steroid Testende UitrustingsDruggebruik Testuitrusting voor de Kwalitatieve Opsporing van Zolpidem

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, FDA 510K
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:50T/Kit, 40T/kit, 25T/kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit, 40T/kit, 25T/kit Snijd af: 50 ng/mL
Opslag: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Zolpidem in menselijke urine. Voor professioneel verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

Het snelle de Testcomité van ZOL is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Zolpidem in menselijke urine bij de afgesneden concentratie van 50ng/ml. Gelieve te verwijzen naar Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter voor details op reactiviteit.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend, analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Beschrijving: 

 

Zolpidem (merknamen Ambien, Ambien-Cr, Intermezzo, Stilnox, Stilnoct, Sublinox, Hypnogen, Zonadin, Sanval en Zolsana) is een voorschriftmedicijn voor de behandeling van slapeloosheid en wat hersenen disorders.1 wordt gebruikt het een short-acting nonbenzodiazepine hypnotic van imidazopyridine class.1 die is

Dat versterkt GABA, een remmende neurotransmitter, door aan GABA-receptoren te binden bij dezelfde plaats zoals benzodiazepines.2 het snel, gewoonlijk binnen 15 minuten, werkt en een korte halveringstijd van twee tot drie uren heeft.

Zolpidem kan in bloed of plasma worden ontdekt om een diagnose van vergiftiging in in het ziekenhuis opgenomen patiënten te bevestigen, bewijs in een geschade drijfarrestatie te leveren, of in een medico-legal doodsonderzoek bij te wonen. Bloed of plasma de concentraties van Zolpidem zijn gewoonlijk in een waaier van 30-300 μg/l in personen die de drug ontvangen therapeutisch, 100-700 μg/l in die gearresteerd voor het geschade drijven, en 1000-7000 μg/l in slachtoffers van scherpe overdosis. De analytische technieken, impliceren in het algemeen gas of vloeibare chromatography.3,4,5

Het snelle de Testcomité van ZOL is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt monoclonal antilichamen om opgeheven niveaus van Zolpidem in urine selectief te ontdekken. Het snelle de Testcomité van ZOL levert een positief resultaat op wanneer Zolpidem in urine 50ng/ml bereikt.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Verwijder GLB.
  3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
Steroid Testende UitrustingsDruggebruik Testuitrusting voor de Kwalitatieve Opsporing van Zolpidem

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Zolpidem-concentratie onder het opspoorbare scheidingsniveau is.

 

*NOTE:  De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Zolpidem-concentratie boven het opspoorbare scheidingsniveau is.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw testcomité. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend het testcomité onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het controlegebied (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van dit testcomité; nochtans adviseert men dat de positieve en negatieve controles als goede laboratoriumtestpraktijken worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)