Hoge Gevoeligheidsbenzodiazepines (BZO) Snelle de Lezerscassette van Diagnostische testuitrustingen in menselijke urine met Ce-Certificaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dbz-R102
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 50T/Kit, 40T/kit, 25T/kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit Snijd af: 10 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

de testuitrustingen van de huisdrug

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Benzodiazepines (BZO) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van BZO (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Oxazepam (belangrijke metabolite) in urine die met het gebruik van ACRO-Lezer bij een afgesneden concentratie van 300ng/ml kan worden uitgevoerd. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Benzodiazepines zijn medicijnen die vaak voor de symptomatische behandeling van bezorgdheid en slaapwanorde worden voorgeschreven. Zij veroorzaken hun gevolgen die via specifieke receptoren een neurochemical geroepen gamma impliceren aminobutyric zuur (GABA). Omdat zij veiliger en efficiënter zijn, hebben Benzodiazepines Barbituraten in de behandeling van zowel bezorgdheid als slapeloosheid vervangen. Benzodiazepines worden ook gebruikt als kalmerende middelen vóór sommige chirurgische en medische procedures, en voor de behandeling van beslagleggingswanorde en alcoholterugtrekking.
Het risico van fysieke afhankelijkheid stijgt als Benzodiazepines regelmatig (b.v., dagelijks) voor meer dan een paar maanden, vooral bij hoger dan normale dosissen worden genomen. Het ophouden abrupt kan op dergelijke symptomen brengen zoals onwel probleemslaap, gastro-intestinale verstoord, gevoel, verlies van eetlust, het zweten, het beven, zwakheid, bezorgdheid en veranderingen in waarneming. Slechts worden de spoorhoeveelheden (minder dan 1%) meeste Benzodiazepines afgescheiden onveranderd in de urine; het grootste deel van de concentratie in urine is vervoegde drug. De opsporingsperiode voor Benzodiazepines in de urine is 3-7 dagen.
De snelle de Testcassette van BZO (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt het antilichaam om opgeheven niveaus van Benzodiazepines in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van BZO (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Benzodiazepines in urine het afgesneden niveau overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

Hoge Gevoeligheidsbenzodiazepines (BZO) Snelle de Lezerscassette van Diagnostische testuitrustingen in menselijke urine met Ce-Certificaat 0

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dbz-R102 Benzodiazepines (BZO) Snelle Testcassette Urine 300 ng/mL

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852