China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Neutrophil Cassette Één gelatinase-geassocieerde van de lipocalin (NGAL) Snelle Test Stap Snelle Test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Whloebloed/Serum/Plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit status: CE
kleur: rood opslagruimte: 2-30℃

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Methylphenidate (Ritalin) verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

NGAL is een kleine moleculaire proteïne die in neutrophils en epitheliaale cellen van sommige weefsels wordt uitgedrukt en organen met inbegrip van nierbuisjes. De uitdrukking van NGAL in de nier wordt beduidend verhoogd wegens verschillende redenen van nierverwonding en vrijgegeven van bloed. NGAL-de niveaus kunnen binnen 2 uren na verwonding stijgen, zodat kan de opsporing van NGAL in bloed worden gebruikt om patiënten met vroege nierverwonding te controleren.

 

 

Beschrijving:    

 

Als biomarker van vroege nierfunctieverwonding, is NGAL niet alleen aanwezig in neutrophils, maar ook komt in specifieke epitheliaale cellen voor, zoals tijdens ischemische en giftige nierverwonding. NGAL in tubulaire epitheliaale cellen wordt beduidend verhoogd, en binnen de eerste twee uren, bloedniveaus van
NGAL wordt beduidend verhoogd, zodat kan NGAL in de diagnose van vroege scherpe nierverwonding bijwonen.
De hoge NGAL-niveaus verschijnen gewoonlijk in de volgende situatie: de cardiovasculaire chirurgiepatiënten, terminaal zieke mensen, het etterende bloed of hemorrhagic schok, nieroverplanting, de reactie van de intraveneuze agenten van het Röntgenstraalcontrast en wijzen op de niergiftigheid van behandeling, meer dan 50% van de patiënten een bepaalde graad van scherpe niermislukking zal lijken. Gewoonlijk leiden de late stadia van een belangrijke ziekte tot een aanzienlijke toename in mortaliteit.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta testcassette, specimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Het verse serum, het plasma, het gehele bloed en de urinesteekproeven te hoeven niet worden voorbewerkt. Steekproeven die bij 2~8℃ worden of worden de opgeslagen bevroren zouden aan kamertemperatuur moeten worden in evenwicht gebracht alvorens te testen.
2. Steekproefverdunning:
Voor serum/plasmaspecimen:
Houd het druppelbuisje (5μL) verticaal, trek het serum/plasmaspecimen en voeg 1 volledige daling van serum of plasma (ongeveer 10 μL) aan de plastic buis met buffer toe, oscilleer grondig en meng hen. U kunt een pipet ook gebruiken om het specimen over te brengen.
Voor het specimen van het whloebloed:
Gebruik een pipet: Om 2 μL van geheel bloed naar de plastic buis met buffer over te brengen, hen grondig te oscilleren en te mengen.
Voor urinespecimen:
Gebruik een pipet: Om 2μL van urine naar de plastic buis met buffer over te brengen, hen grondig te oscilleren en te mengen.
3. Verwijder de testcassette uit de foliezak.
4.Testing procedure: Houd verticaal een ander druppelbuisje en breng 4 dalingen van verdunde steekproef (ongeveer 100 μL) over en voeg hen goed in steekproef (s) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
5. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten door de t-lijnintensiteit met verstrekte kleurenkaart te vergelijken. Interpreteer niet het resultaat na 15 minuten.

Neutrophil Cassette Één gelatinase-geassocieerde van de lipocalin (NGAL) Snelle Test Stap Snelle Test

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Verwijs gelieve naar de illustratie en de t-lijnintensiteit met „NGAL-Kleurenkaart“ te vergelijken

Neutrophil Cassette Één gelatinase-geassocieerde van de lipocalin (NGAL) Snelle Test Stap Snelle Test

 

Normaal: Twee rassenbarrières verschijnen, zou één lijn altijd in het controlegebied (c) moeten zijn en verzwakken rassenbarrière of geen lijn verschijnt in het testgebied (t). De lijnintensiteit in gebied (t) is lichter dan de 150 ng/mL-lijn die op de Kleurenkaart wordt afgeschilderd.


Abnormale, mogelijke op nier betrekking hebbende ziekten: Twee rassenbarrières verschijnen. Men is in het controlegebied (c) en een andere zou in het testgebied (t) moeten zijn. De lijnintensiteit in het testgebied (t) is donkerder dan de lijn van the150 ng/mL die op de kleurenkaart wordt afgeschilderd die van de uitrusting en de aansteker wordt voorzien dan 400 ng/mL-lijn die op kleurenkaart wordt afgeschilderd die van de uitrusting wordt voorzien.


Scherpe niermislukking: Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Men is in het controlegebied (c) en een andere zou in het testgebied (t) moeten zijn. De lijnintensiteit in het testgebied (t) is gelijk aan of donkerder dan 400 ng/mL-lijn die op kleurenkaart wordt afgeschilderd die van de uitrusting wordt voorzien.
Nota: Vergelijk altijd de t-lijnintensiteit met „NGAL-Kleurenkaart“ en interpreteer dienovereenkomstig resultaten.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)