Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDe geschikte uitrustingen van de Oncologie Snelle Diagnostische test

Hb/PK - Hb van de de Testcassette van Combo de Snelle van de Diagnostische testuitrustingen Snelle Nauwkeurige en hoge Gevoeligheid met Ce

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Hb/PK - Hb van de de Testcassette van Combo de Snelle van de Diagnostische testuitrustingen Snelle Nauwkeurige en hoge Gevoeligheid met Ce

Hb / Hp - Hb Combo Rapid Test Cassette Rapid Diagnostic Test Kits Accurate and high Sensitivity With CE
Hb / Hp - Hb Combo Rapid Test Cassette Rapid Diagnostic Test Kits Accurate and high Sensitivity With CE Hb / Hp - Hb Combo Rapid Test Cassette Rapid Diagnostic Test Kits Accurate and high Sensitivity With CE Hb / Hp - Hb Combo Rapid Test Cassette Rapid Diagnostic Test Kits Accurate and high Sensitivity With CE Hb / Hp - Hb Combo Rapid Test Cassette Rapid Diagnostic Test Kits Accurate and high Sensitivity With CE

Grote Afbeelding :  Hb/PK - Hb van de de Testcassette van Combo de Snelle van de Diagnostische testuitrustingen Snelle Nauwkeurige en hoge Gevoeligheid met Ce Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: cassette (thpb-625)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: groene Formaat: Cassette
Specimen: Faecaliën opslagruimte: 2-30°C
Plankentijd: 24 maanden certificaat: CE
Snijd af: 50ng/ml
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

cancer diagnostic tests

 

Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van Hemoglobine en haptoglobin-Hemoglobine complex in verklaard faecaliënce

 

 

Toepassingen: 

 

Hb + Snelle de de Testcassette van Hb/Hp Combo (Faecaliën) zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van hemoglobine en/of haptoglobin-hemoglobine complex in faecaliën.

 

 

Beschrijving: 

 

De Hb + Snelle Test van Hb/Hp Combo zijn sandwichimmunoassay. Het is een combotest uit 2 individuele tests bestaan, een test van hemoglobine(hb) en hemoglobine-haptoglobin (Hb/Hp) een complexe test die om menselijke Hb en/of Hb/Hp-complexen in teststeekproeven selectief te identificeren. Elke test bevat een strook van het nitrocellulosemembraan met geïmmobiliseerde muis antihb - antilichaam op de teststreek (t). De Hb test heeft een stootkussen die poly anti-Hb colloïdaal goud en het colloïdale goud van muisige bevatten. De complexe test van Hb/Hp heeft een stootkussen die poly colloïdaal goud anti-HP en het colloïdale goud van muisige bevatten. Is een geit-anti-muis antilichaam geïmmobiliseerd in de streek van de controlelijn (c) op het nitrocellulosemembraan. 90 aan 120μl-specimen (gemengde buffer) specimen die (de respectieve analytes, Hb en Hb/Hp-complexen bevatten) worden toegevoegd op het respectieve specimenstootkussen. Analytes (d.w.z. complexe Hb en/of Hb/Hp) in het verzamelde specimenpaar met het muis anti-Hb-antilichaam of het anti-HP-antilichaam van het gouden verenigde stootkussen die zo antilichaam – antigeen vormen – colloïdale gouden complexen. Terwijl de vloeistof zich langs het membraan het beweegt vervoerden deze complexen door capillaire actie. Wanneer het antilichaam – antigeen – colloïdale gouden complexen over het membraan wordt vervoerd en het respectieve geïmmobiliseerde muis anti hb-Antilichaam op het membraan bereikt, zijn zij opgesloten en zullen sandwich het complexe bestaan uit vormen: geïmmobiliseerd antilichaam – antigeen – antilichaam – colloïdaal goud voor Hb en/of respectievelijk complexe Hb/Hp. Slechts wanneer de toegepaste specimensteekproef een bepaalde concentratie van complexe Hb of Hb/Hp bevat, zal de vorming van deze complexe sandwich in een zichtbare magenta kleurenband in de respectieve teststreken (t) van het membraan resulteren.

De gekleurde c-Lijn zal altijd verschijnen als de test correct is uitgevoerd. De testgevoeligheid voor Hb is 50ng/ml en Hb/Hp is 50ng/ml.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

      1.To verzamelen faecale specimens:

Verzamel faecaliën in een schone, droge container van de specimeninzameling. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren.

      2.To verwerk faecale specimens:

Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling, toen willekeurig steek het los instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen. Hol niet het faecale specimen uit.

De schroef en haalt krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schudt de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. De specimens in de buis van de specimeninzameling kunnen worden voorbereid 6 maanden bij -20°C worden opgeslagen als getest niet binnen 1 uur na voorbereiding die.

    3.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.

      4.Hold de rechte buis van de specimeninzameling en opent GLB op de buis van de specimeninzameling.

   Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen over (ongeveer

   120μL) aan het specimen goed (s) van de testcassette, begin dan de tijdopnemer. Vermijd binnen opsluitend luchtbellen

   het specimen goed (s). Zie hieronder illustratie.

      5.Read-resultaten 5 minuten. Lees geen resultaten na 10 minuten.Hb/PK - Hb van de de Testcassette van Combo de Snelle van de Diagnostische testuitrustingen Snelle Nauwkeurige en hoge Gevoeligheid met Ce 0

    

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van hemoglobine of haptoglobin-hemoglobine complex heden in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Kat. Nr.

Productomschrijving

Specimen

Formaat

Uitrustingsgrootte

Snijd af

Status

Thpb-625

Snelle de Testcassette van hb+Hb-HP Combo

Faecaliën

Cassette

25 T

50ng/mL

Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons