Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Hoog - kwaliteitscampylobacter Snelle Testcassette met Ce

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Hoog - kwaliteitscampylobacter Snelle Testcassette met Ce

High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE
High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE

Grote Afbeelding :  Hoog - kwaliteitscampylobacter Snelle Testcassette met Ce Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Icam-602
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
kleur: blauwe opslagruimte: 2-30℃
Hoog licht:

snelle testuitrusting

,

diagnostische tests voor besmetting

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Campylobacter in menselijke kruksteekproeven. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

 

Toepassingen:

 

Campylobacter de enteritis is voedsel en drijvende zoonotic ziekte en een één van de gemeenschappelijkste oorzaken van besmettelijke diarree in de Verenigde Staten. Terwijl de identificatie van de etiologische agent typisch behandelings geen resultaten beïnvloedt, aangezien de meerderheid van deze besmettingen zelf-beperkt is, is de laboratoriumdiagnose essentieel voor het epidemiologische studies en uitbarsting volgen door spanning identificatie en het typen. De conventionele laboratoriumdiagnose van campylobacteriosis wordt gebaseerd op de terugwinning van het organisme van krukspecimens door microaerophilic cultuur. De huidige aanbevelingen voor de terugwinning van Campylobacter bepalen dat de culturen voor een minimum van 72 h voorafgaand aan uit het ondertekenen van een negatief resultaat worden gehouden; _nochtans, een recent laboratorium toezicht door de centrum voor ziekte controle en preventie vinden dat, van laboratorium onder*zoeken, 66% rapporteren verbiedenen voort:vloeien bij 48 h, terwijl slechts 33% rapporteren verbiedenen voort:vloeien na 72 h. In tegenstelling tot traditionele cultuurmethodes, vereisen de snellere methodes voor de opsporing van Campylobacter antigenen in kruk, met inbegrip van enzymimmunoassay (EIA) en zijstroomsystemen, slechts 1 tot 2 h tot resultaten.

 

Beschrijving:

 

Campylobacter is de Snelle Testcassette (Faecaliën) gebaseerd op het gebruik van een membraan met colloïdaal goud. Een nitrocellulosemembraan wordt met antilichaam gevoelig gemaakt tegen Campylobacter wordt geleid die. De specificiteit van de test wordt verzekerd door een antilichaam specifiek voor een Campylobacter antigeen dat aan het colloïdale goud wordt vervoegd. Deze stamverwant is droog op een membraan.
De faecale steekproef moet in de extractiebuffer worden verdund die wordt voorzien van de testuitrusting. Wanneer het gehaalde specimen in contact met de strook komt, migreert de stamverwant met de steekproef door passieve verspreiding en de stamverwant en steekproefmateriaal in gekomen contact met het anti-Campylobacterantilichaam in de t-lijn. Als de steekproef het Campylobacter antigeen bevat, zal het complexe verenigd-antigeen verbindend aan blijven
de anti-Campylobacterreagens en een rassenbarrière zullen zich ontwikkelen. De oplossing blijft migreren om een tweede reagens te ontmoeten die de stamverwant van de migratiecontrole bindt, daardoor veroorzakend een gekleurde controlelijn die bevestigt dat de test behoorlijk werkt. Het resultaat is zichtbaar binnen 10 minuten.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de test, het specimen, buffer van de krukinzameling en/of de controle toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Aan proces faecale specimens:
Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 80 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de specimencollectionbuis om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.
2. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120µL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
4. Lees de resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
5. Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de verdunde steekproef in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (S).of een nieuw testcassette en een begin opnieuw na de hierboven vermelde instructies uit.

Hoog - kwaliteitscampylobacter Snelle Testcassette met Ce 0

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Campylobacter antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 
Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Icam-602 Campylobacter Snelle Testcassette Faecaliën Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Tel.: +8615857153722

Direct Stuur uw aanvraag naar ons