China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Gevoeligheidstransferrine/FOB en HP/Hb Hoge Nauwkeurig van Combo met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (ttfh-635)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: groene Formaat: Cassette
Specimen: Faecaliën opslagruimte: 2-30°C
Plankentijd: 24 maanden certificaat: CE

Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van menselijke hemoglobine, overbrengen en Haptoglobin/Hemoglobine complex in menselijk verklaard Ce van het faecaliënspecimen

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van Transferrin/FOB en van Hp/Hb Combo (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay (niet-invasieve analyse) voor de kwalitatieve opsporing van menselijke hemoglobine, overbrengen en Haptoglobin (PK) /Hemoglobin (Hb) complex in menselijke faecaliënspecimens, die voor de diagnose van het aftappen gastro-intestinale wanorde nuttig zouden kunnen zijn.

 

 

Beschrijving: 

 

Colorectal kanker is kanker die in de dubbelpunt of het rectum, voorkomt en zowel mannen als vrouwen van alle rassen en etnische groepen beïnvloedt, en in mensen van 50 jaar of ouder vaakst gevonden. Voor mensen, is colorectal kanker derde gemeenschappelijkste kanker na voorstanderklier en longkankers. Voor vrouwen, is colorectal kanker derde gemeenschappelijkste kanker na borst en longkankers.
Het faecale geheime bloed zou een belangrijke indicator in de kenmerkende evaluatie van patiënten moeten zijn met het veronderstelde gastro-intestinale aftappen van om het even welke etiologie, niet alleen als een aanwijzing van colorectal kanker. De aanwezigheid van menselijke hemoglobine in faecaliën is ontoereikend aangezien een onderzoekstest voor maagkanker (hogere gastro-intestinale wanorde), wegens menselijke die hemoglobine uit het hogere spijsverteringskanaal wordt afgeleid in de darmkanaal (antigenicity wordt verloren) wordt opgesplitst.
De opsporing van faecale transferrine, die stabieler is in kruk dan hemoglobine, verstrekt een alternatieve manier om de ziekte in het hogere spijsverteringskanaal te diagnostiseren.
Het bloed in de kruk kan het enige symptoom van kanker zijn, maar niet wordt al bloed in de kruk veroorzaakt door kanker. Andere voorwaarden die bloed in de kruk kunnen veroorzaken omvatten: Haemorrhoids, Anale spleten, Dubbelpuntpoliepen, Maagzweren, Ulcerative dikkedarmontstekingen. Gastroesophageal terugvloeiingsziekte (GERD). Crohn ziekte, gebruik van niet steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs).

De Haptoglobin/Hemoglobine Complexe Snelle Test immunologische die test op de opsporing van het complexe hemoglobine-haptoglobin (hb-HP) wordt gebaseerd. Meguro, die ook uitstekende gevoeligheid en faecale uittreksels vond complexe Hb/Hp stabieler was dan losgemaakte hemoglobine. Aldus, in patiënten met het proximale colorectal aftappen, kon complexe Hb/Hp waarschijnlijk in kruk, zelfs daarna een langere passage opspoorbaar zijn.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

 

  1. Om faecale specimens te verzamelen:

Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2ml of 1-2g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.

  1. Aan proces faecale specimens:

• Voor Stevige Specimens:

Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.

• Voor Vloeibare Specimens:

Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

  1. Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis 2 minuten alleen.
  2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  3. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
  4. Lees resultaten 5 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 10 minuten.

Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 120μL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.

 

 

 

Hoge Gevoeligheidstransferrine/FOB en HP/Hb Hoge Nauwkeurig van Combo met Ce

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

Transferrinepositief: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de Transferrinelijn moeten zijn (Tf).

FOB POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het FOB- lijngebied (FOB) moeten zijn.

FOB en Transferrinepositief: * Drie lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en nog eens twee lijnen verschijnen in de FOB- en Tf gebieden.

Hp/Hb verschijnt Complexe Positive* Twee lijn. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het Haptoglobin/Hemoglobinelijngebied (Hp/Hb) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de rassenbarrière in het FOB-, Tf en van Hp/Hb complexe lijngebied zal afhankelijk van de concentratie van menselijke hemoglobine en/of het menselijke overbrengen en/of het complexe heden van Hp/Hb in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het FOB- en/of Tf en/of Hp/Hb-gebied als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het FOB-, Tf en Hp/Hb-gebied.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ttfh-635 Transferrin/FOB en Snelle de Testcassette van hb-HP Combo Faecaliën Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)